Balskærvej 24, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 200 m²

Grundareal 1010 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke A2

Opført/Ombygget 2009

Adresse

Balskærvej 24, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 4.395.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.907 kr.
  • Sagsnummer 1458
  • Boligareal 200 m²
  • Grundareal 1.010 m²
  • Etager 1

Denne villa ligger hamrende godt og tæt på smuk natur i et meget populært område - Balskærvej.

Indretningen i huset er optimal for mange, og her er både plads til den store familie eller ægteparret der søger en praktisk 1 plans villa i et skønt område, og med lækre kvalitets materialer.

I husets hjerte - køkken alrum/stuen skal virkelig opleves - de store vinduespartier giver et fantastisk lysindfald i hele rummet. Her er ligeledes højt til loftet og udgang til haven. I det brede gangareal er der lektieplads til ungerne eller mulighed foran åben kontorplads. Desuden et super praktisk viktualierum.

I den ene ende af huset findes tre gode værelser med store vinduespartier. Yderligere et gæstebadeværelse. - dette giver mange gode muligheder for indretning - store børneværelser, kontor faciliteter, egen teenage-afdeling, eller måske lækre gæsteværelser.

I den anden ende af huset, er der et stort soveværelse med meget god skabsplads og et forældrebadeværelse.

Ved indgangspartiet er et stort særskilt bryggers.

Af praktiske oplysninger skal nævnes, at hele huset har gulvvarme. Vægge og lofter er overalt med glatte hvide overflader, og udvendig er minimal vedligeholdelse samt jordvarme.

Huset vender perfekt for solen, således der i haven og terrasser er sol hele dagen lang. En sommeraften på terrassen med parasollen slået ud, og et glas rødvin - så bliver det ikke bedre. Haven er nem at holde uden meget havearbejde. Derudover isolereret redskabsskur og dobbelt carport.

Den lokale ejendomsmægler glæder sig til at fremvise denne fantastiske villa til jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 189 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 183 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 182 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 176 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere