Silkeborgvej 315, 8230 Åbyhøj – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 63 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke C

Opført/Ombygget 2007

Adresse

Silkeborgvej 315, 2 th, 8230 Åbyhøj

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 493.021 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 777 kr.
  • Sagsnummer 1863
  • Boligareal 63 m²

Kom og oplev denne skønne 2 værelsers med altan og udsigt.

Lejligheden fremstår lys, indbydende og er meget velindrettet. Dette giver masser af rummelighed i lejligheden, med et stort køkkenalrum, hvor køkkenelementer er placeret ud mod væggene. Dette giver lejligheden masser af plads til madlavning og i stuen er der plads til både spise og opholdsstue. Fra alrummet er der adgang til en skøn altan med fantastisk udsigt over området. 

Lejligheden har et badeværelse med brusebad, vaskemaskine og tørretumbler. Gulvet er belagt med utroligt flotte, sorte klinker, som bryder det ellers lyse indtryk meget flot.  

Lejligheden er delevenlig og har 2 fine værelser der begge har masser af lysindfald, og generelt fremstår værelserne lyse og lækre.

Bag lejligheden findes en gård og her får du adgang til et større fælles græsareal, parkeringsmuligheder, samt et tilhørende kælderrum.Tæt på lejligheden finder du stoppestedet for bybussen 4A og 12 som kan tage dig til centrum på små 10 minutter.

Denne skønne andelsbolig er i den grad et kig værd og hvis I er interesseret i meget velkommen til at kontakte os - Aarhus Mæglerne til en uforpligtende samtale, fremvisning eller lignende. Vi glæder os til at høre fra jer.Lignende boliger

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 61 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 61 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 61 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 68 m²

Åbyhøj

Åbyhøj nettoÅbyhøj centrumÅbyhøj centrumÅby skoleAbyhøj naturÅbyhøj skole

Åbyhøj er en fantastisk lille by lige uden for Aarhus, hvor du nemt og hurtigt kan cykle, køre eller tage bus ind til centrum. Byen ligger ca. 3 km vest for Aarhus og er i rivende udvikling.

Åbyhøj har en hyggelig bymidte med cafeer, bank, indkøb osv. Byen er for dig, som vil have Aarhus C inden for kort afstand med bil, bus eller på cykel.

Byen er perfekt til studerende, par eller nystiftede familier, som gerne vil lidt ud af Aarhus, men stadig mærke storbylivet tæt på. I Åbyhøj finder du skole, dagsinstitution, indkøb, flotte naturområder og et aktivt lokalmiljø.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere