Silkeborgvej 315, 8230 Åbyhøj – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 61 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke C

Opført/Ombygget 1938/2007

Adresse

Silkeborgvej 315, st. th, 8230 Åbyhøj

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 471.285 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.663 kr.
  • Sagsnummer 3944
  • Boligareal 61 m²

Drømmer du om din egen lækre oase, hvor du kan nyde en rolig hverdag kun en kort bustur fra midtbyens glæder i Aarhus C? Så fortjener denne andelsbolig bestemt at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Silkeborgvej 315, st. th. i Åbyhøj for dig.

Denne skønne andelsbolig danner hverdagens rammer om en hyggelig oase, hvor du kan trække dig tilbage og lade op i dejlige, lyse omgivelser. Lejligheden er indflytningsklar og byder på både køkkenalrum/stue, et stort soveværelse, et badeværelse samt en altan.

Køkkenet er med lyse skabselementer, opvaskemaskine samt god skabs- og bordplads, mens du fra køkkenvinduet kan nyde det grønne udsyn under madlavningen. I forlængelse af køkkenet har du god plads til spisebordssæt, mens du herfra har udgang til boligens altan. Altanen er et skønt sted at nyde de lune sommeraftener eller fx morgenkaffen med udsigten til den hyggelige baggård. I alrummet har du også plads til at arrangere et sofahjørne, hvor du kan hoppe i de blødere lag til en god film. Alrummet har et dejligt lysindfald fra det store glas- og dørparti ud til altanen, som inviterer lys og liv ind i rummet og skaber en afslappende stemning.

Boligens badeværelse er nyere med separat bruseniche, mørke fliser i gulvet, vaskesøjle med plads til vaskemaskine og tørretumbler, mens håndvasken er placeret i et fint, lyst skabsarrangement. Lejlighedens andet værelse er dejligt rummeligt, hvor du både har plads til seng, skrivebord og skabe. Værelset er med fint trægulv, mens vinduet givet et naturligt lysindfald i rummet.

Endvidere hører der privatparkering i baggården med til lejligheden samt et praktisk kælderrum, der fx kan anvendes til opbevaring. Du får også adgang til et større, fælles græsareal.

Med lejlighedens skønne placering er du tæt ved både transport og indkøb. Du har fx kun en 5 minutters gåtur hen til Aldi og Fakta, mens der blot 50 meter fra lejligheden er et busstoppested for bybus 4A og 12, hvormed du kan være i centrum på små 10 minutter. Du er samtidig tæt ved grønne områder som Gjellerup Skov og Parken Åbyhøj, hvis løbeskoene en dag trænger til at blive luftet.

Denne lejlighed er oplagt for både den studerende, singlen eller parret, der ønsker at finde en lækker bolig, hvor man kan nyde godt af en rolig placering, mens man hurtigt og nemt kan komme ind til Aarhus C. Hvis boligen har vakt din interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Silkeborgvej 315, st. th. i Åbyhøj for dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 61 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 61 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 63 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 68 m²

Åbyhøj

Åbyhøj nettoÅbyhøj centrumÅbyhøj centrumÅby skoleAbyhøj naturÅbyhøj skole

Åbyhøj er en fantastisk lille by lige uden for Aarhus, hvor du nemt og hurtigt kan cykle, køre eller tage bus ind til centrum. Byen ligger ca. 3 km vest for Aarhus og er i rivende udvikling.

Åbyhøj har en hyggelig bymidte med cafeer, bank, indkøb osv. Byen er for dig, som vil have Aarhus C inden for kort afstand med bil, bus eller på cykel.

Byen er perfekt til studerende, par eller nystiftede familier, som gerne vil lidt ud af Aarhus, men stadig mærke storbylivet tæt på. I Åbyhøj finder du skole, dagsinstitution, indkøb, flotte naturområder og et aktivt lokalmiljø.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere