Silkeborgvej 315, 8230 Åbyhøj – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 62 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke C

Opført/Ombygget 1938/2007

Adresse

Silkeborgvej 315, 2 tv, 8230 Åbyhøj

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 482.047 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 4.197 kr.
  • Sagsnummer 4560
  • Boligareal 62 m²

Drømmer I om at bo midt inde i Aarhus og have alle byens muligheder i Jeres ”baghave”? Så se med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne er glade for at kunne fremvise Silkeborgvej 315, 2.tv. for Jer. Har får I en flot andelsbolig med et godt lysindfald, et moderne køkken og egen solrig altan.

Nærområdet er Åbyhøj. Bydelen Åbyhøj byder på flere indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole, læge, fitness og I har en tankstation, Åbyhøj Kirke samt biblioteket lige rundt om hjørnet. Endvidere har I linie 4A + 11 busforbindelserne lige ude foran døren, der let kan tage Jer til og fra midtbyens utallige kulturelletilbud, cafeer og puls. At bo i Åbyhøj er som at bo i en lokal landsby – bare i storbyen. Her hilser man med det lokale ”Åbyhøj”, og der er ikke langt til en hjælpende hånd. Om sommeren og efteråret stiller de lokale deres overskydende æbler, krydderurter og lign. ud til fri afbenyttelse – det er venligt og hyggeligt at bosætte sig i Åbyhøj.

Rammerne er helt perfekt for Jer, der nyder at være sammen. Her kan I udfolde Jeres gastronomiske kunnen i et moderne og råt køkken, mens der også kan nydes en afslappende stund i stuen. Den solrige terrasse forlænger stuen i sommermånederne. Her er der plads til både grill og gæster. Om sommeren er her grønt og frodigt mens der om efteråret og vinteren er en flot udsigt over Åbyhøj og Sydbyen.

Tager I turen videre rundt finder I et lyst og rummeligt badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine og et flot og rummeligt soveværelse.

Til andelsboligen følger der et pænt gårdmiljø med bord/bænkesæt, bålplads og grill. Endvidere er der egen privat parkeringsplads i baggården med parkeringskort. hvor der er sol det meste af dagen, og hvor det er oplagt at grille og hygge med venner og familie. Foreningen dækker over 6 andele, hvor der er en god og hyggelig atmosfære mellem beboerne, der primært er unge mennesker.

Alt i alt en skøn andelslejlighed med en suveræn beliggenhed i Åbyhøj. Oplagt som forældrekøb, for parret eller singlen, der drømmer om et lokalt og roligt nærmiljø, mens som ønsker at bo midt i Aarhus. Har boligen vakt Jeres interesse, så book i dag en fremvisning ved Aarhus Mæglerne.

Lignende boliger

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 61 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 61 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 61 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 63 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 68 m²

Åbyhøj

Åbyhøj nettoÅbyhøj centrumÅbyhøj centrumÅby skoleAbyhøj naturÅbyhøj skole

Åbyhøj er en fantastisk lille by lige uden for Aarhus, hvor du nemt og hurtigt kan cykle, køre eller tage bus ind til centrum. Byen ligger ca. 3 km vest for Aarhus og er i rivende udvikling.

Åbyhøj har en hyggelig bymidte med cafeer, bank, indkøb osv. Byen er for dig, som vil have Aarhus C inden for kort afstand med bil, bus eller på cykel.

Byen er perfekt til studerende, par eller nystiftede familier, som gerne vil lidt ud af Aarhus, men stadig mærke storbylivet tæt på. I Åbyhøj finder du skole, dagsinstitution, indkøb, flotte naturområder og et aktivt lokalmiljø.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere