Byagervænget 75, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 98 m²

Grundareal 240 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 2004

Adresse

Byagervænget 75, 8330 Beder

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.250.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.243 kr.
  • Sagsnummer 2098
  • Boligareal 98 m²
  • Grundareal 240 m²
  • Etager 1

Huset er perfekt for den nye børnefamilie, som skal til at starte en hverdag op eller det ældre ægtepar, som skal flytte i noget mindre. Huset kan rumme mange forskellige formål. Her er du placeret på en lukket vej, hvilket giver ro omkring dig.

Dette dejlige rækkehus er i et plan og planløsningen er udnyttet optimalt. I husets hjerte har du et dejligt køkkenalrum med en stor stue. Her er plads til familiens hyggelige timer. Er det en dejlig sommerdag? Så er der plads til mange timer på terrassen, hvor der både er sandkasse og legehus, som der måske kan medfølge.

Huset er med 3 store værelser, hvilket giver optimale muligheder for familien. Huset har godt lysindfald, hvilket giver en dejlig effekt af endnu større rum. Badeværelset er i lyse elementer og med bruseniche. Huset har desuden et dejligt bryggers. Udendørs har boligen udover en skøn terrasse, et skønt skur i forbindelse med carporten.

Området er særdeles børnevenligt og samtidig med en god blanding af beboere. Her er stisystemer der fører jer til indkøbsmuligheder, skole, institutioner og offentlig transport. Desuden er stranden kun 4,5 km herfra, hvis I får lyst til en tur i bølgen blå.

Kontakt Aarhus Mæglerne for en fremvisning af et rækkehus der altid er rigtig populært i området. Bestil en fremvisning på tlf. 70 70 79 61.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 101 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 143 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 101 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 99 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere