Byagervej 80A, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 106 m²

Grundareal 375 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1984

Adresse

Byagervej 80A, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.548.000 kr.
  • Udbetaling 130.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.463 kr.
  • Sagsnummer 260000067
  • Boligareal 106 m²
  • Grundareal 375 m²
  • Garageareal 23 m²

Oplevelsen af en villa midt i Beder

Drømmer I om en indflytningsklar bolig tæt på Aarhus, hvor I har alle rammerne til at skabe et sundt og livligt familieliv, mens I er tæt ved både natur, indkøb, daginstitutioner og skole? Så fortjener dette hus bestemt at blive set.
 
I et roligt område i Beder finder I dette fine hus, som er moderniseret nærmest overalt. F.eks. er taget udskiftet i 2019, hoveddøren er udskiftet i 2020, ligesom der er etableret toilet på 1. sal i 2020. Boligens 106 m2 byder på både entre, bryggers, køkkenalrum, stue, tre værelser, badeværelse og et ekstra toilet samt stor have.
 
Sælger har ligeledes etableret et ekstra rum i den gamle carport, som kan fungere som kontor og eller hobby/aktivitetsrum.
 
Her har I fornemmelsen af jeres helt egen, fritliggende villa. Der er luft omkring jer, og det er dejligt at kunne gå rundt om huset når der skal ordnes praktiske gøremål.
 
I stueetagen finder I køkkenet med hvide elementer og masser af skabs- og bordplads, der byder op til hyggeligt samvær under madlavningen. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, der er godt udformet, så der kan arrangeres en afdeling med spisebordssæt. Stuen kan nemt indrettes, og det gode lysindfald fra det store, sydvendte, vindues- og dørparti inviterer liv ind i rummet og skaber en afslappet stemning.
 
Fra stuen er der udgang til den sydvendte terrasse, hvor I har god plads til både solstole, havebord og grill til de lune sommeraftener. I stueetagen finder I desuden et bryggers med vaskesøjle og mange skabe til opbevaring samt et lyst og rummeligt badeværelse med gulvvarme og separat bruseniche.
 
I entreen fører en trappe op til boligens 1. sal, hvor I finder hjemmets tre indretningsvenlige værelser og et ekstra toilet. I forbindelse med tagudskiftningen forrige år, blev der etableret Velux-vinduer på 1. sal, som giver meget ekstra lys.
 
Området opleves som et trygt og roligt sted, hvor I som familie kan nyde hverdagen, og være tæt på de mange muligheder som er i Beder. Boligen ligger tær på flere legepladser, mens der ad de veletablerede stisystemer er hurtig og tryg adgang til både skole, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og fritidstilbud. I er bl.a. i kort gåafstand til Netto, det lokale letbanestop/busforbindelser til Odder og Aarhus. Der er desuden rig mulighed for at gå nogle skønne ture i bymosen, hvor du kan være heldig at opleve både fiskehejrer og vandsalamandere.
 
Beder byder også på et stærkt foreningsliv med mange sportsaktiviteter til både børn og voksne samt idrætsfaciliteter, svømmehal og sportshal. Dette hus er for jer, der ønsker at bosætte jer i et børnevenligt nærmiljø, hvor I er tæt ved alle hverdagens gøremål. Hvis boligen har vakt jeres interesse, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Byagervej 80 A for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 173 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 141 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere