Røddalsminde 76, 8300 Odder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 157 m²

Grundareal 892 m²

Rum/Værelser 7

Energimærke C

Opført/Ombygget 2000

Adresse

Røddalsminde 76, 8300 Odder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.498.000 kr.
  • Udbetaling 175.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.082 kr.
  • Sagsnummer 260000087
  • Boligareal 157 m²
  • Grundareal 892 m²

Fuldmuret villa i skønne Odder

Røddalsminde er et paradis for børnefamilien, her har du Vestermarksskolen i kort afstand fra denne bolig. Derudover har du indkøb, daginstitution samt busforbindelser lige i nærheden. Søger i tryghed for børnene, så er dette stedet for jer, her er der cykelstier i hele området og endda ned til torvet, hvor de forskellige tilbud står i kø, biograf, specialforretninger, restauranter bare for at nævne nogle. Du kan også springe på toget som fragter dig til Aarhus på kort tid.  
 
Man kan ikke sige Odder uden at sige strand!Nogle af de bedste strande vi har her i Danmark, ligger tæt på Odder og kan nås med en kort tur i bil eller tag cyklen og nyd det naturskønne område som Odder opland byder på. Tag eventuelt forbi Fru Møllers Mølleri og få en smagsoplevelse.  
 
Selve boligen er fantastisk indrettet med køkken/alrum, forældreafdeling med eget badeværelse, tre gode børneværelser og et godt bryggers med rigtig god opbevaringsplads.Stuen i boligen er stor og her har du plads til tv, sofa og derudover en lille skrivebordplads, hvis man ønsker det. Når man kommer til boligen, parkerer man dejligt og i tørvejr i carporten og går direkte ind i bryggerset. I carporten er der et indbygget skur til diverse opbevaring. Du får her en grund på 892, og på grund af boligens placering på grunden føler man virkelig at man får en stor skøn have. Den store terrasse er oplagt til hygge om sommeren og med et fint udhæng, hvor man kan putte sig fra solens stråler. Kom med ud og oplev denne bolig -  ring til Aarhus Mæglerne for en fremvisning

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 141 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere