Ladefogedvej 152, 8200 Aarhus N – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 50 m²

Grundareal 3887 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke B

Opført/Ombygget 1996

Adresse

Ladefogedvej 152, 8200 Aarhus N

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 511.482 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.424 kr.
  • Sagsnummer 260000124
  • Boligareal 50 m²
  • Grundareal 3.887 m²

Andelslejlighed i populær område

Andelslejlighed i populært områdeNu har du endelig muligheden for at købe denne hyggelige andelslejlighed.
Her få du en beliggenhed i top med kort afstand til Skejby Centreret, hvor dine indkøb kan klares. Fra boligen kan Aarhus C nås på en kort cykeltur, men derudover er det nemt at Bente offentlig transport, som busser og letbane.Oplagt til den studerende da man har 10 minutter på cykel også står du ved Universitet.
 
I den rummelig entré er der god plads til at hænge jakkerne. Fra entréen har du adgang til boligens badeværelse, hvor der er plads til vaskemaskine. Det store badeværelset byder ligeledes på bruseniche.Fra entréen træder man ind i det støre køkken, med rigtig god bordplads og masser af køkkenskabe til opbevaring.Boligen soveværelse er stort og der er plads til skabe.Spiseplads og stue er i åben forbindelse med køkkenet og her er plads til både spisebord og TV-stue.Fra stuen er der adgang til stor altan, hvor sommeraftnerne kan nydes.Området er fyldt med stier der føre dig rundt i de grønne områder som efterhånden er vokset godt op.   
 
Med IKEA i kort afstand til boligen har du mulighed for at fylde lejligheden op med diverse møbler og samtidigt få dig en billig frokost. Så søger du en bolig til fornuftig penge og tæt på Aarhus så er denne bolig måske noget for dig.
Andelsforeningen består af 21 andele og er professionelt styret med administrator.
 
Ring til Aarhus Mæglerne for at få en fremvisning.

Lignende boliger

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 61 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 61 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 61 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 63 m²

Nye

solsikken nord for Aarhussolsikken i byen Nyesolsikken nord for Aarhus i Nye

Flyt til et idyllisk område med en unik beliggenhed. Nye er en grøn by beliggende ca. 12-13 km nord for Aarhus. Nye vil rumme alt hvad en almindelig forstad tilbyder og meget mere. Byen får et væld af muligheder og faciliteter såsom foreningsliv, sportsklubber etc. Du får et bytorv med dagligvarehandel, delebilsordning, fælles værksted, byttebørs, forsamlingslokale og legeplads.

I Nye vil der være kommunale skoler, dagsinstitutioner samt privat vuggestue, børnehave og skole.  Du vil finde beboer fra ung til gammel, fra alle socialklasser og et miks af lejere og ejere. Nye handler om fællesskab, og om at give lidt mere end man får.

Letbanen stopper i Nye, så du kan nemt komme til og fra Aarhus. Transporttiden ind til Aarhus vil være ca. 25 min. Derudover er der også en fantastisk cykelrute fra Nye til Aarhus på ca. 10,5 km.

Lisbjerg

LisbjergskolenStier LisbjergLisbjerg stierLegeplads LisbjergLisbjerg SkiltLisbjerg

Lisbjerg er den lille hyggelig by nord for Aarhus. Den ligger lige uden for Aarhus og er i rivende udvikling. Byen kan derfor betegnes som ideel for par og børnefamilier.

Letbanen har et stop i Lisbjerg, og der er gode cykelruter, busruter og nem adgang til motorvej enten ind til byen eller uden om Aarhus.

Byen er ideel til par, familier eller ældre, der vil finde ny, større eller mindre bolig. Du får skole, indkøb, dagsinstitutioner, naturområder, aktivt lokalmiljø.

Aarhus N

Aarhus StatsbibliotekTrøjborgstrandStorcenter NordTordenskoldsgade på TrøjborgAarhus Universitet

Aarhus N er et eftertragtet sted både til studerende og familier. Du finder lejlighedsblokke og boligkvarterer med rækkehuse og villaer. Den nordlige del af Aarhus er især eftertragtet for sin beliggenhed tæt ved Aarhus C og sine mere stille områder.

I Aarhus N er der en masse busforbindelser til centrum eller andre steder i og omkring Aarhus, og letbanen har endda flere stop op ad Randersvej og ud til Lystrup.

Der er skoler, universiteter, børnehaver, indkøb, caféliv, byliv, masser af fritidsaktiviteter, naturområder med lidt gå, cykel eller køreafstand til Risskov. Den nordlige del af Aarhus har Christiansbjerg, Trøjborg, Skejby, Lisbjerg og den nye bydel NYE.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere