Møllestien 42, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 69 m²

Grundareal 106 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke E

Opført/Ombygget 1877/1971

Adresse

Møllestien 42, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 3.998.000 kr.
  • Udbetaling 200.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.635 kr.
  • Sagsnummer 260000155
  • Boligareal 69 m²
  • Grundareal 106 m²

Skab din egen oase på Møllelstien

For mange Aarhusianere er Møllestien den smukkeste gade i Aarhus og det forstår man godt.
Den brostensbelagte gade er et sjældent syn i Aarhus og med de få huse som ligger på Møllestien så er det sjældent, at man får en mulighed for at købe sig ind på denne historiske gade. Trods den lidt broget fortid Møllestien har haft er det i dag en unik gade med en unik beliggenhed. Med en placering lige midt i Aarhus, hvor du få meter fra boligen kan følge åen forbi de mange hyggelige spisesteder eller nyde solen i Mølleparken. 
 
Selve boligen trænger til renovering, men det giver jer muligheden for at sætte jeres eget præg. Fra entréen er der adgang til trappen til 1. sal og til badeværelse. 1. salen byder på to gode værelser med kviste som giver et godt lysindfald i rummene.Fra entréen er der adgang til boligen stue og spisestue, her har man gennemgående lys fra gaden til haven og her kan man skabe et hyggelig rum, hvor familien kan samles.  Fra spisepladsen er der adgang ind til boligens køkken, her er fint med plads og direkte udgang til disponibelt rum og videre ud til boligens have. 
 
Man skal opleve det før man tror det!
Selvom man står midt i Aarhus omringet af cafeer, restauranter og parker så er der en nydelig ro i den skønne baghave. Her kan man samle familien og venner og grille god mad på de lange sommeraftner. Drømmer du om at skabe din egen oase på den historiske gade midt i Aarhus, så skal du kontakte Aarhus Mæglerne så viser vi gerne Møllestien 42 frem for jer!

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 75 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 95 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 154 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 165 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 145 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere