Stenrosevej 77, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 165 m²

Grundareal 384 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke D

Opført/Ombygget 1973

Adresse

Stenrosevej 77, 8330 Beder

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 3.898.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.058 kr.
  • Sagsnummer 4176
  • Boligareal 165 m²
  • Grundareal 384 m²
  • Garageareal 16 m²
  • Etager 2

Drømmer I om et rækkehus, hvor I kan nyde en rolig hverdag tæt ved skole og indkøb? Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Stenrosevej 77 i Beder for jer.

Boligens 165 kvm byder på en stueetage med hall, bryggers, køkkenalrum, stue og gæstetoilet, mens I finder fire værelser og et badeværelse med karbad på 1. sal.

I boligens HTH-køkken har I god skabs- og bordplads, der inviterer til nærvær under madlavningen. I boligens tilbygning er der et godt lysindfald fra de store vinduespartier, her er der plads til spisebordssæt, hvor måltiderne kan nydes og lektierne laves. I det store køkkenalrum med gulvvarme er der åben forbindelse til stuen, her kan familien samles i de bløde lag og nyde varmen fra brændeovnen.

Fra køkkenalrummet har I udgang til boligens terrasse, hertil findes der også et lille stykke have. Haven der er nem at holde, indbyder til mange hyggelige timer. Endvidere findes et mindre skur med plads til haveredskaber samt et brændeskur.

På 1. sal findes 4 værelser som alle er godt udnyttet og har et naturligt lysindfald fra vinduerne. Badeværelset er med blå fliser, badekar og separat bruseniche.

Boligen byder på et stort bryggers med plads til vaskesøjle samt en garage med plads til opbevaring.

Beder er en dejlig by at bo i, hvor foreningslivet er stærkt, og der er mange lokale sportstilbud for både børn og voksne. Her kan I nyde en placering tæt ved alle hverdagens gøremål. I har fx kort gåafstand til Beder Skole, daginstitutioner og indkøb i SuperBrugsen ved hjælp af byens veletableret stisystem. I har samtidig kort til at nyde en naturrig gåtur i Vilhelmsborg Skov, og hvis I tager bilen i 10 minutter, kan I komme ud og mærke sand under tæerne ved Mariendal Strand. Derudover har Beder et lokalt letbanestop samt hyppige busafgange til Aarhus C.

Denne bolig er for jer, hvor I hverken skal gå på kompromis med plads eller placering. Her får I gode rammer til at skabe et sundt og livligt familieliv. Hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Stenrosevej 77 i Beder for jer.


Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 75 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 95 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 154 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 145 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 135 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere