Majsvænget 8, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 149 m²

Grundareal 890 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke B

Opført/Ombygget 1971/2023

Adresse

Majsvænget 8, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.875.000 kr.
  • Udbetaling 195.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.694 kr.
  • Sagsnummer 260000164
  • Boligareal 149 m²
  • Grundareal 890 m²

Nyrenoveret villa i Malling by

På Majsvænget 8 i Malling finder du et helt unikt hjem, der er blevet fuldstændig renoveret i 2022. Med en tilbygning, der har tilføjet ekstra plads og funktionalitet, er dette hus et drømmested for enhver familie.
 
Den velovervejede renovering/ombygning af huset har resulteret i tre rummelige værelser og to smukke badeværelser. Denne intelligente opdeling af boligarealet giver familiemedlemmerne mulighed for at have deres eget private rum samtidig med at bevare en følelse af fællesskab og samvær.
 
De ekstra kvadratmeter er blevet afsat til et storslået køkkenalrum og stue, der udstråler en fornemmelse af åbenhed og lys. Det enorme køkken-alrum er fuldt udstyret med moderne hvidevarer og rigtig god bord- og opbevaringsplads, hvilket gør det til et ideelt sted for madlavningsentusiaster og familiesammenkomster.
 
Stuen byder på masser af plads til afslapning og hyggelige stunder foran fjernsynet eller med en god bog.
 
Beliggenheden er en drøm for dem, der ønsker at bo centralt i Malling. Majsvænget 8 er placeret i gåafstand til indkøbsmuligheder, skole, offentlig transport og andre lokale faciliteter. Denne bekvemme placering gør det nemt at jonglere med en travl hverdag.
 
Alt i alt er Majsvænget 8 i Malling et fantastisk hjem, der passer perfekt til en familie, der søger en moderne bolig med masser af plads og komfort.
 
Med den omhyggelige ombygning i 2022 og den familievenlige beliggenhed vil dette hus helt sikkert give dig en følelse af hjem. Tøv ikke med at kontakte os for at arrangere en fremvisning - dette er en mulighed, du ikke vil gå glip af!

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 136 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere