Tofteparken 69, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 153 m²

Grundareal 174 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke A2015

Opført/Ombygget 2018

Adresse

Tofteparken 69, 8330 Beder

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 3.298.000 kr.
  • Udbetaling 165.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.052 kr.
  • Sagsnummer 260000298
  • Boligareal 153 m²
  • Grundareal 174 m²

Moderne nyere enderækkehus i et børnevenligt område i Beder

Dette moderne, nyere enderekkehus er beliggende i et børnevenligt område i Beder. Huset blev opført i 2018 og præsenterer et moderne boligdesign samt bekvemmeligheder, og det har en ideel placering tæt på Aarhus. Boligen ligger direkte ved siden af en legeplads, hvor børnene nemt kan gå hen og lege med deres kammerater. Mens børnene leger, kan forældrene nyde udsigten fra den sydvendte terrasse. Her kan de nyde morgenkaffen eller bare slappe af efter en lang dag.
 
Når man træder ind i boligen, bemærker man straks det moderne udseende, som huset besidder. Dette skaber en indbydende og hyggelig atmosfære, og der kan blandt andet nævnes de mange gode naturlige lysindfald. Huset indeholder fire rummelige værelser samt to badeværelser, hvoraf det ene er placeret i stueetagen og inkluderer en tilhørende vaskesøjle, mens det andet findes på første sal.
 
Der medfølger også to indbyggede skabe, hvilket gør det let for familien at flytte ind i. Dette er den store model af rækkehusene med en størrelse på 150 kvm, hvilket giver plads til en større familie eller pladsen til et eventuelt kontor/hobbyrum.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 112 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 110 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 95 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere