Silkeborgvej 184, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 66 m²

Grundareal 467 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke C

Opført/Ombygget 1938/2018

Adresse

Silkeborgvej 184, 1 tv, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 1.250.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.493 kr.
  • Sagsnummer 260000388
  • Boligareal 66 m²
  • Grundareal 467 m²

Stor delevenlig  2-værelses lejlighed med 2 skønne altaner

Drømmer du om at kalde Aarhus C for dit hjem? Denne charmerende andelsbolig på Silkeborgvej 184, 1. tv, giver dig nøglen til byens pulserende hjerte!
 
Lejlighden er tilbagetrukekt fra vejen. Derved kan du nyde fred og ro efter en lang dag. Lejlighden har også denne attraktive dejtalje, at den er dele venlig. Ydermere er det tilladt og have mindre husdyr i lejligheden.
 
Indendørs vil du blive mødt af to rummelige værelser med elegante plankegulve, mens de høje lofter og det naturlige lys giver dig mulighed for at skabe dit eget personlige fristed. I Stuen er der både plads til sofaarrangement og spisebord.
Lejligheden har et stort køkken, som indbyder til hyggelige øjeblikke. Køkkenet har masser af opbevaringsplads og alle nødvendige hårdhvidevare. Og hvem siger nej til det luksuriøse ved et separat badeværelse og toilet? Begge dele fremstår modanisret og lyst.
 
Med ikke én, men to altaner kan du nyde solens stråler fra morgen til aften.
 
Den centrale beliggenhed sætter dig i centrum for alle byens tilbud - restauranter, shopping, kulturelle begivenheder og offentlig transport er lige uden for døren. Og når du trænger til en pause fra byens liv, er Botanisk Have kun en kort cykeltur væk.Fælles faciliteter inkluderer gratis vaskeri, værksted, cykelparkering og meget mere. Og bag ejendommen venter en velholdt gårdhave med solrig terrasse, det perfekte sted at slappe af og nyde livet.
 
Så grib chancen for at kalde denne unikke bolig for dit hjem og oplev alt, hvad Aarhus har at tilbyde!

Lignende boliger

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 86 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 96 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 78 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 85 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere