Lundshøjgårdsvej 28, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Flot villa med en fantastisk placering i Malling

Boligtype Villa

Boligareal 162 m²

Grundareal 1066 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1961/1995

Adresse

Lundshøjgårdsvej 28, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3154
  • Boligareal 162 m²
  • Grundareal 1.066 m²
  • Etager 1

Flot villa med en fantastisk placering i Malling

Drømmer I om en bolig, der ligger i et trygt og roligt nærområde, en bolig hvor naturen og vandet er i cykel- og gåafstand, og hvor der er gode stisystemer for familiens mindste? Så kig med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne er glade for at kunne fremvise Lundshøjgårdsvej 28 i Malling.

Malling er en dejlig og attraktiv by at bosætte sig i og ligger mellem Aarhus og Odder. Her er en god skole, flere daginstitutioner, sportshal (BMI – Beder, Malling Idrætsforening), biograf, lægehus, bibliotek og flere indkøbsmuligheder. Altså alt, hvad en børnefamilie har brug for til en problemfri hverdag. Desuden finder du Letbanen og busforbindelser i Malling til både Odder og Aarhus.

En dejlig entré, hvor der er plads til at hænge overtøjet. Går I videre ind i villaen, kommer I ind i en fordelingsgang hvor I finder villaens flotte badeværelse, samt et stort bryggers, hvor der er plads til grov opbevaring, vaskemaskine samt tørretumbler. Tager I turen videre ind i køkkenet, bliver I mødt af et lyst og stilrent køkken, der står i en fed kontrast til plankegulvet.

Boligen byder i alt på 4 gode rummelige værelser, så der er plads til hele familien. Værelserne er placeret således at I kan have en voksenafdeling og en børneafdeling.

Stuen er villaens store ”leverum”. Den rummelige og lyse stue giver mange gode indretningsmæssige muligheder til at boltre sig på. Derudover er der også direkte udgang til villaens dejlige store stenbelagte terrasse.

I haven står der et utroligt flot og stort orangeri, som blandt andet kan benyttes som drivhus eller hvor der kan holdes store arrangementer.

Alt i alt er denne villa for jer, der drømmer om en indflytningsklar villa, som ligger perfekt i forhold til stisystemer samt Letbane og som ønsker at være tæt på Aarhus og Odder, men som stadig ønsker et roligt og trygt nærområde. Boligen skal opleves, og vi hos Aarhus Mæglerne står klar til at fremvise den for jer. Book en fremvisning i dag.


Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 192 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 146 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 181 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 175 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 117 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 183 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode daginstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden får letbanen et stop i Malling.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere