Risvangen 14, 8362 Hørning – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Velholdt rækkehus med solrig terrasse og have i attraktive Hørning

Boligtype Rækkehus

Boligareal 110 m²

Grundareal 388 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1979

Adresse

Risvangen 14, 8362 Hørning

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3535
  • Boligareal 110 m²
  • Grundareal 388 m²
  • Etager 1

Velholdt rækkehus med solrig terrasse og have i attraktive Hørning

I det sydøstlige Hørning i et hyggeligt rækkehuskvarter finder I dette fine rækkehus. Her byder hverdagen på ro og nærvær i et børnevenligt nærmiljø, hvor I er tæt ved både indkøb, skole og natur. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Risvangen 14 i Hørning for jer.

Med sine 110 m2 byder rækkehuset på bl.a. tre værelser, et køkkenalrum i forbindelse med stuen, et bryggers, gæstetoilet og badeværelse samt en overdækket terrasse med have. Boligen er meget velholdt, hvor lyset er et gennemgående tema, der skaber en hyggelig og indbydende fornemmelse i hjemmet.

Boligens køkken er lækkert og lyst, mens det er praktisk indrettet med klinker om bordpladen, lyse elementer og masser af skabsplads. I køkkenet har I også plads til spisebordssæt, hvor I kan nyde hverdagens måltider. Stuen er boligens hjerterum, hvor I har plads til hygge og nærvær med hele familien efter en lang dag, mens rummet lukker lys og liv ind gennem sit store vindue- og dørparti med direkte udgang til terrassen. På den private terrasse har I god plads til havebord og loungeområde, hvor I kan nyde mange solrige timer og grillaftener, mens I kan søge skygge i den overdækkede del. Haven ligger i forlængelse af terrassen og den er nem at holde, mens plænen ligger op til masser af leg.

Hjemmet byder både på et fint gæstetoilet samt et badeværelse med flotte, hvide fliser, badekar med vandfaldsbruser og en håndvask placeret i et hvidt skabsarrangement. Boligen byder også på tre store og indretningsvenlige værelser, hvor der er et naturligt lysindfald fra vinduerne.

Hørning er et dejligt sted at bo, hvor foreningslivet er stærkt, og der er mange sport- og fritidsaktiviteter for både børn og voksne. Med boligens skønne placering med have ud til en mark, kan I nyde synet af årstidernes skifte, mens I har gåafstand til grønne områder og legepladser. I har indkøbsmuligheder tæt ved i form af SuperBrugsen og Fakta, mens der er kort til lokale skoler og dagsinstitutioner. I har samtidig busforbindelser tæt ved boligen samt togforbindelser fra Hørning st.

Rækkehuset byder endvidere på en carport med udhus i forlængelse, der kan bruges som værksted og redskabsskur.

Hvis rækkehuset har vakt jeres interesse, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Risvangen 14 i Hørning for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 123 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 105 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 72 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 119 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 127 m²

Hørning

Hørning StationHørning BibliotekHørning Super BrugsenSkole i HørningHørningHørning HallenSkov i HørningHørning Kro og Hotel

Hørning er en naturskøn by ca. 17-18 km sydvest for Aarhus med gode forbindelser ind til Aarhus, som gør det til en attraktiv by. Byen fungerer godt for børnefamilier, da den har alt det nødvendige.

Fra Hørning kan du nemt og hurtigt komme ud til grønne områder og opleve en flot natur. Tag toget fra Hørning station, og vær i Aarhus C på 12 min.

Hørning har et udvalg af skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder, naturområder og et aktivt lokalmiljø. Der er gode familiekvarterer med lukkede stisystemer.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere