Udsigten 1, 8464 Galten – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 145 m²

Grundareal 1399 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke F

Opført/Ombygget 1965

Adresse

Udsigten 1, 8464 Galten

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 1.498.000 kr.
  • Udbetaling 75.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.159 kr.
  • Sagsnummer 3876
  • Boligareal 145 m²
  • Grundareal 1.399 m²
  • Garageareal 32 m²
  • Etager 2

Drømmer I om landlig idyl og mange kvadratmeter bolig? Så kig med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne er stolte af at kunne fremvise en smuk familievilla i Sjelle for Jer.

Boligen er placeret i Sjelle, der er en lille landsby, der ligger mellem Aarhus og Silkeborg. Nærområdet er præget af skøn natur og I har flere byer i en radius af 5 km væk. Galten, Sabro og Harlev er i stor vækst og her finder I gode indkøbsmuligheder, idrætscenter og skole/daginstitutioner. Motorvejsnettet ligger små 5 km fra ejendommen og gør det nemt at komme til og fra Aarhus, men også for pendlere, der bruger Herningmotorvejen i deres daglige kørsel.

Når I ankommer til boligen, vil I opleve en flot bindingsværkejendom med masser af smukke detaljer.

Her kommer man ind i en flot hall med højt til loftet og trappe til 1. salen. Fra hall´en fortsætter man ind i hyggeligt køkkenalrum med spiseplads. Fra køkkenet er der udgang til bryggers med vaskeplads.

I forlængelse af alrummet ligger stor vinkelstue med plankegulve og god plads til både spisestueafdeling og sofaarrangement som er samlet omkring den åbne pejs. Fra hall ?en ligger ligeledes husets badeværelse, som er pænt og lyst med hvide skabe.

På 1. salen er der en mindre repos og lang fordelingsgang med adgang til husets 2 værelser og soveværelset. Fra soveværelset er der udgang til altan med kig ud over haven.

Haven er smuk hele året, og I kan gå på opdagelse i flere buske, træer og havepavillon. Der er en stor græsplæne, hvor familiens mindste kan boltre sig på og der kan tages en ”morfar” i en hængekøje mellem træerne. Endvidere hører der til villa en god garage sammenbygget med en carport.

Denne villa er for Jer, der ønsker et hjem, hvor der er god plads til hele jeres familie, hvor nærområdet er trygt og roligt, og hvor I kan flytte ind med det samme. Har boligen vakt jeres interesse, så book i dag en fremvisning hos Aarhus Mæglerne.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 89 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 127 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 66 m²

Galten

Skovbyskolen i GaltenGalten midteGaltenGalten FriskoleGalten ApotekGalten Biograf

Galten er byen, som har det hele. Byen har aktivt sportsmiljø, biograf, masser af butikker, gode indkøbsmuligheder, børnehaver, plejehjem, lækre spisesteder og masser af naturskønne områder.

Galten er især attraktiv for mange familier pga. sin beliggenhed, byudvikling og motorvejsforbindelse til Aarhus, Skanderborg og Silkeborg. Du finder mange familievenlige kvarterer, og en by med masser af liv og glade dage.

Galten er en ideel by for par eller familier, som stadig ønsker liv i byen. Du skal ikke køre langt for at være inde i Aarhus C, og du kan hurtigt komme på motorvejen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere