Vestermøllevej 112, 8380 Trige – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Velholdt enderækkehus med stor terrasse og have

Boligtype Rækkehus

Boligareal 100 m²

Grundareal 191 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke B

Opført/Ombygget 2005

Adresse

Vestermøllevej 112, 8380 Trige

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 4047
  • Boligareal 100 m²
  • Grundareal 191 m²
  • Etager 1

Velholdt enderækkehus med stor terrasse og have

Drømmer du om et indflytningsklart rækkehus, hvor du kan nyde godt af en placering tæt ved alle hverdagens gøremål? Så se med her. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Vestermøllevej 112 i Trige for dig.

På en rolig villavej i Trige finder du dette flotte enderækkehus. Vejen byder på et godt naboskab, en veldrevet grundejerforening og et hyggeligt fællesområde med borde-bænkesæt og en lille legeplads. Rækkehuset blev bygget i 2005 og er med gennemgående gulvvarme. Huset er opført i gode materialer, og alle vinduer er i mahognitræ, som giver en varm kontrast til de lyse rum.

De 100 kvm er godt udnyttet og byder på både entré, køkkenalrum / stor stue, badeværelse samt to værelser.

I alrummet finder du boligens funktionelle køkken. Køkkenet er et velholdt HTH-køkken med lyse skabselementer, hvor du har god bord- og opbevaringsplads, der inviterer til nærvær under hverdagens madtrylleri. Med alrummets gode udformning har du god plads til at have spisebordsættet stående eller arrangere et stueområde. Det kombinerede køkkenalrum/stuen har et dejligt lysindfald fra de store vinduespartier. Du har også mulighed for at opsætte en væg, så der skabes et ekstra værelse, men stadig bevarer god plads i stuen.

Fra det kombinerede køkkenalrum/stuen har du udgang til boligens store, sydvestvendte terrasse. Her har du god plads til at tænde op i grillen til hyggelige grillaftener med gæster, mens du kan nyde mange solrige timer i en lukket, ugeneret have, hvor der også er et mindre græsareal, som er nemt at holde. Fra haven er der en solid havelåge ud mod et stort fællesareal.

Badeværelset er ligesom køkkenet med lyse HTH-elementer, og der er praktiske klinker med lysebrun struktur på gulvet og i separat bruseniche. Klinkerne er også gennemgående i både entré og køkken. Skabselementerne er med en nyere Kuma-bordplade med integreret håndvask samt Hans Grohe-armatur. På badeværelset er der også vaskesøjle samt skabe til opbevaring.

Du finder også to gode værelser i huset. Begge værelser er rummelige med naturligt lysindfald fra vinduerne og trægulv. Det store soveværelse er med indbyggede skabe.

Endvidere hører der også et redskabsskur til hjemmet, hvor du fx kan opbevare cykler og haveredskaber.

Med boligens skønne placering i Trige kan du nyde en hverdag tæt ved både indkøb, skole og legepladser. Du har fx gåafstand til indkøb i Dagli’Brugsen og Rema 1000, mens børnene kan cykle til Bakkegårdsskolen på få minutter. Området byder på mange fine legepladser, og hvis benene trænger til at blive luftet, så ligger de naturrige omgivelser i Bærmose Skov kun en kort gåtur væk. Området huser også en lukket, velbesøgt hundeskov. Derudover har du nem adgang til motorvejen, og det tager blot 20 minutter at køre til Aarhus C.

Denne hyggelige og velholdte bolig er for dig, der ønsker en hverdag i rolige omgivelser, hvor du kan nyde en attraktiv placering tæt ved både skole, indkøb og natur. Hvis boligen har vakt din interesse, så kontakt Aarhus Mæglerne i dag. Vi glæder os til at fremvise Vestermøllevej 112 i Trige for dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 128 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 100 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 102 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 148 m²

Trige

Bakkegårdsskolen i TrigeDagli Brugsen i TrigeTrige udendørsaktiviteterTrige naturBakkegårdsskolen i TrigeSkilt i Trige

Trige er byen til dig, der søger hyggelig idyl med masser af natur omkring dig. Byen er placeret lidt nord for Lisbjerg og har mange dejlige områder for børnefamilien og forældrene, hvor børnene er flyttet hjemmefra, samt til den ældre, der ikke vil til en større by, men ønsker at være tæt på familien.

Byen har gode stisystemer til skole, og små boligkvarterer tæt ved hinanden, så børnene nemt kan komme hen til hinanden uden at skulle på en større vej.

Byen er ca. 12-13 km nord for Aarhus med gode transportmuligheder i form af bus. Trige er et idyllisk område med god mulighed for natur tæt på. I Trige kan du finde skole, dagsinstitution, indkøb, naturområder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere