Pøelvej 8, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 239 m²

Grundareal 1385 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke D

Opført/Ombygget 1905/1976

Adresse

Pøelvej 8, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.498.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.524 kr.
  • Sagsnummer 4351
  • Boligareal 239 m²
  • Grundareal 1.385 m²
  • Etager 2

Drømmer du om landlig idyl i hyggelige omgivelser? Så tag et kig med på denne idylliske ejendom på Pøelvej 8 i Malling. Her får du hele pakken med fred og ro samt natur så langt øjet rækker – bl.a. med udsigt over Norsminde Fjord. Derudover er du til trods for roen ikke langt fra hverdagens gøremål i Malling, Odder eller Aarhus C

Villaens 239 kvm emmer af charme i et stilrent og minimalistisk udtryk, som passer rigtig godt til boligens beliggenhed. Du mærker tydeligt udtrykket og den hjemlige følelse huset besidder, lige så snart du træder ind af døren.

I stueplan finder du et lækkert køkken/alrum, hvor der er plads til familien. Fra køkken/alrummet kan man træde ind i husets samlingspunkt i form af en stor og rummelig stue med direkte adgang til terrassen/haven. Herudover byder stueplan blandt andet på 2 gode værelser, badeværelse med bad, gang samt bryggers til tøj og sko.

1 salen er indrettet med en hyggelig repos – perfekt til kontor eller spillerum til børnene, to rummelige værelser, et badeværelse med bad samt et disponibelt rum.

Til villaen får du også en dertilhørende garage med inkluderet skur.

Huset henvender sig klart til dig som naturelsker, familien som ønsker masser af plads og fred og ro fra byliv - Mulighederne er mange med sådan en fantastisk villa. Villaen på Pøelvej 8 skal virkelig opleves.

Ring til Aarhus Mæglerne for en fremvisning.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 141 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere