Skovgårdsvænget 98, 8310 Tranbjerg J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 72 m²

Grundareal 568 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke D

Opført/Ombygget 1973

Adresse

Skovgårdsvænget 98, 8310 Tranbjerg J

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.249.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.456 kr.
  • Sagsnummer 4463
  • Boligareal 72 m²
  • Grundareal 568 m²
  • Etager 1

Hvis du drømmer om en moderne bolig, hvor du kan nyde en hverdag i lækre rammer med gåafstand til både indkøb, skole og natur, så fortjener dette rækkehus i Tranbjerg bestemt at blive set. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Skovgårdsvænget 98 for dig.

Rækkehuset er løbende renoveret, senest i 2021 hvor boligen fik nyt køkken og bad, og fremstår derfor generelt med et gennemgående lyst og moderne udtryk. Boligen er godt udnyttet og du finder både køkken, bryggers, stue, udestue, badeværelse, to værelser, to disponible rum samt en stor grund. Rækkehuset er beliggende på en endegrund på en lukket, rolig vej med sydvendt have, hvilket giver masse en masse luft og lys.

Boligens nye køkken er funktionelt med god skabsplads til opbevaring og hårde hvidevarer af god kvalitet. I køkkenet er der desuden plads til et mindre spisebordssæt, hvorfra lektierne kan laves og måltiderne kan nydes. Fra køkkenet har du indgang til boligens bryggers hvor der er plads til vaskemaskine, tørretumbler og god opbevaringsplads.

I boligens rummelige stue er der plads til både spisebordssæt og sofaarrangement. Fra stuen er der udgang til udestuen, der er et skønt rum hele året rundt. Fra udestuen har I udsigt og adgang til den dejlige, store have, der byder på masse hyggekroge med bl.a. fiskebassin og en stor, brugbar stenterrasse. Ydermere er der i forhaven lagt flot belægning, som gør at vedligeholdelsen er minimal. Boligen har en skøn beliggenhed og tæt på boligen er der et grønt område med kælkebakke, stisystem og legeplads.

Det nyrenoverede badeværelse er med lyst skabsarrangement, grå fliser og separat bruseniche.

Boligens to værelser er godt udformet og med et naturligt lysindfald fra vinduerne. Det ene værelse har desuden indbygget skab. De to disponible rum er indrettet som skur med god plads til div. opbevaring. Til boligen er der desuden overdækket carport og indkørsel.

Tranbjerg er en dejlig by at bo i, hvor foreningslivet er stærkt med mange sports- og fritidstilbud for både børn og voksne. Her kan du nyde en hverdag tæt ved alle hverdagens gøremål. Du har fx kort afstand til dagsinstitutioner, indkøb og kan cykle til skole på et par minutter. Hvis du trænger til frisk luft, så ligger Tranbjerg skov og andre naturområder inkl. hundeskov tæt ved hjemmet. Derudover har Tranbjerg eget letbanestop, så du kan være i Aarhus C på ca. 15 minutter.

Billederne er gode, men oplevelsen er bedre, så hvis rækkehuset har vakt din interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Skovgårdsvænget 98 i Tranbjerg for dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 101 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 143 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 101 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 99 m²

Tranbjerg

tranbjerg-skilttranbjerg-center-sydtranbjerg-skolentranbjerg-laegehusettranbjerg-rema1000tranbjerg-station

Tranbjerg er byen til dig, som vil føle sig tæt til Aarhus. Det er byen, som du skal bo i pga. deres mange dejlige boligområder til børnefamilien eller til dem, hvor børnene er flyttet hjemmefra.

Tranbjerg ligger ca. 8-9 km syd for Aarhus. Det er en by i udvikling med nye områder til beboelse. Byen har gode transportmuligheder med bus og Letbanen. Aarhus Centrum er ca. 10-15 minutters kørsel fra Tranbjerg.

Der er gode børnevenlige stisystemer til skole og børnehave, så byen er ideel for familier eller par, som skal til at stifte familie. I Tranbjerg finder du bl.a. skole, dagsinstitutioner, indkøb, et aktivt lokalmiljø og naturområder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere