Skoleparken 34, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 160 m²

Grundareal 747 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke D

Opført/Ombygget 1966/1990

Adresse

Skoleparken 34, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.698.000 kr.
  • Udbetaling 185.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.181 kr.
  • Sagsnummer 4606
  • Boligareal 160 m²
  • Grundareal 747 m²
  • Garageareal 23 m²
  • Etager 1

Familievilla i populære Skoleparken

Drømmer du om en lækker villa, med god plads til familien, i et attraktivt villakvarter? Så er Skoleparken34 lige noget for jer!
 
Denne Villa er beliggende på en stikvej i et dejligt område, hvor der er mindre aktivitet end andreboligområder. Det vil sige at børn kan lege og løbe rundt i lokalområdet uden at skulle krydse trafikeretveje.
 
Planløsningen er gennemtænkt til familier. Man kommer ind i en entre, hvorefter man på højre hånd harkøkkenet og på venstrehånd 3 værelser, som kan bruges til enten børn eller kontor. Hvis manfortsætter gennem køkkenet kommer forældre værelset som er adskilt fra børnenes værelser, hvilketgiver en veludført forældreafdeling. Derudover har vi 2 store stuer, med store vindues partier som giveret virkelig flot lysindfald. Villaen byder også på en spisesal, som egner sig perfekt til en aften medvennerne. Villaen har 2 fine og fuldt funktionelle badeværelser med god plads.
 
Villaen står pænt med delvist udskiftede vinduer samt nyligt renset tag. Villaen byder også på etopbevaringsrum og en carport.
  
Hvis man transporterer sig via bil, har man kun 15 min til Aarhus C. Udover er der gode muligheder foroffentlig transport via letbanen og busforbindelser på ikke mindre end 35 min.
 
Her er alt hvad man drømmer om i en familievenlig villa, i form af et roligt nærområde og et fantastiskfællesskab. I gåafstand til daginstitutioner, skole, adskillige indkøbsmuligheder, bibliotek, lægehus ogidrætsanlæg. Ønsker I at opleve hvad Beder, og området, ellers byder på, kan I på gåben tage på“Skrænten” for at klatre, eller til Giber å for at se på fisk eller den odder som lever ved åen.
 
Boligen er perfekt for børnefamilien, eller for jer, der har brug for en skøn kvalitetsvilla med masser afgode kvadratmeter og en særdeles god beliggenhed. Har boligen vakt jeres interesse, så book enfremvisning i dag. Vi hos Aarhus Mæglerne glæder os til at fremvise jer denne flotte villa.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 141 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere