Fuglsøvej 12, 8240 Risskov – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 116 m²

Grundareal 833 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke D

Opført/Ombygget 1957/1969

Adresse

Fuglsøvej 12, 8240 Risskov

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.848.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.689 kr.
  • Sagsnummer 2558
  • Boligareal 116 m²
  • Grundareal 833 m²
  • Garageareal 18 m²
  • Etager 1

I det attraktive Risskov ligger denne villa på Fuglsøvej 12, der med én af de bedste beliggenheder kan danne rammerne for den lille familie, førstegangskøberne eller seniorparret. Huset ligger i gåafstand til daginstitutioner, skole, fritidshjem og dagligvarebutikker samt grænsende op til Vejlby. Det rolige område er præget af stisystemer, der gør det sikkert og nemt for børn at færdes rundt til venner, skole og sport. Boligen ligger tæt på vandet og kun 5 km. fra Aarhus centrums café- og kulturliv.

Når du træder ind i villaen, bydes du velkommen i en stor entré, hvor der er plads til hele familiens overtøj. Entreen former sig til en fordelingsgang, der fordeler to af boligens i alt tre værelser. Endvidere finder du et stort bryggers, hvor der er plads til vaskesøjle og opbevaringsplads. Du har i denne ende af huset også et stort badeværelse med badekar. Fra entreen går du ind i boligens store vinkelstue. Her er der en god rummelighed og mulighed for både at indrette sig med et spise- og sofaområde. Fra stuen inviteres naturen indenfor i en flot udestue, hvor man kan nyde alle sæsoner. Ved siden af stuen finder du boligens sidste værelse, som kan anvendes til kontor, forældresoveværelse eller multirum. Mulighederne er mange.

Til huset er der garage, værksted og to disponible rum til haveredskaber mm. Fra boligens have og terrasse kan du nyde solen fra morgenen og i løbet af dagen. Haven står uberørt, og du har muligheden for at sætte dit eget præg.

Alt i alt er denne villa for dig, der gerne vil være placeret tæt på byens muligheder, men i rolige trygge omgivelser tæt på vandet, hvad enten I er en lille familie eller et par. Men også for jer, der ønsker at sætte jeres eget præg på indretningen. Har boligen vakt din interesse, så book en fremvisning allerede i dag. Aarhus Mæglerne glæder sig til at vise den frem for dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Risskov

Netto i RisskovBellevue StrandEmmerys RisskovRiis SkovLagkagehuset i RisskovRisskov skilt

Risskov er en af de eksklusive bydele omkring Aarhus. Byen har en smuk cykeltur ind mod Aarhus forbi stranden, skoven og hele kystvejen ind til byen.

Risskov har selv et par butikker som Emmerys, der er en økologisk bager og cafébutik, Lagkagehuset og et par tøjbutikker etc. sammen med mange indkøbsmuligheder.

Risskov har desuden skoler, børnehaver, Riis Skov, med masser af muligheder for gå- og løbeture, kolonihaveområde, Bellevue strand og mange andre gode aktivitetsmuligheder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere