Moselunden 80, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 112 m²

Grundareal 4081 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke B

Opført/Ombygget 2008

Adresse

Moselunden 80, 8340 Malling

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.349.000 kr.
  • Udbetaling 120.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.011 kr.
  • Sagsnummer 260000159
  • Boligareal 112 m²
  • Grundareal 4.081 m²

Sjælden tilgængelig bolig tæt på naturen i Malling

Nu får du muligheden for at købe en bolig i eftertragtede Malling. Her er du omringet af natur og idyl, med grønne områder i baghaven. Samtidig med at du har natur i baghaven, har du nem adgang til Aarhus. Det bedste fra begge verdener.
 
Boligens beliggenhed er afgørende for dig, der ønsker en ejendom, beliggende i en naturoase midt i en hyggelig by. Det betyder, at du her får en enestående mulighed for at bo tæt på naturen uden at skulle gå på kompromis med Malling bys (samt Aarhus’) bekvemmeligheder. Her får du bl.a. skove, legepladser, boldbaner og meget mere. Udover de smukke og naturlige omgivelser så byder boligen på en rummelig terrasse hvorpå man kan nyde eftermiddagens sene solstråler.
 
Udover en unik beliggenhed, så byder den også på en velovervejet bolig og planløsning. Boligen er i ét plan, og fra entréen er der adgang til et af boligens værelser samt det store badeværelse, hvor der er plads til vaskesøjle. Fra entréen går du ind i køkken/alrummet, hvor der er loft til kip, hvilket giver en åben og luftig fornemmelse med masser af naturligt lys og rummelig.
 
Fra køkken/alrummet kommer du ind i den lyse stue, som også har loft til kip, hvilket giver en hel unik rummelig oplevelse. Samtidig emmer stuen af hygge med det flotte lysindfald fra vinduespartierne og døren ud til terrassen. I stuen har du rig mulighed for at samle hele familien omkring et stort spisebord til de årlige sammenkomster. Fra stuen er der adgang til det tredje værelse, ligesom du også kan træde ud på boligens terrasse for at nyde solskinstimerne.
 
Vedligeholdelsen er minimal i boligen, ligesom haven er nem og overskuelig. Det her er en oplagt bolig til dig der vil flytte ind, uden at skulle lave de store renoveringer/forbedringer.
 
Hvis du ønsker at se denne bolig, er du velkommen til at kontakte Aarhus Mæglerne.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 101 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere