Decembervej 14, 8210 Aarhus V – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 212 m²

Grundareal 824 m²

Rum/Værelser 8

Energimærke C

Opført/Ombygget 1972/1984

Adresse

Decembervej 14, 8210 Aarhus V

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.998.000 kr.
  • Udbetaling 200.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.625 kr.
  • Sagsnummer 260000212
  • Boligareal 212 m²
  • Grundareal 824 m²

Stor villa på Decembervej

Drømmer du om et rummeligt hjem til din store familie? Så behøver du ikke lede længere. Vi præsenterer det fantastiske storslåede hus på Decembervej i Kalenderkvarteret- din perfekte oase!
Dette imponerende hus byder på et væld af muligheder med sine mange værelser. Uanset om du har behov for at etablere separate soveområder til dine børn eller måske ønsker et hjemmekontor, vil der være rigeligt plads til at imødekomme alles behov. Lad fantasien få frit løb, og forvandl de ekstra rum til hobbyrum, fitnessområde eller hvad end du drømmer om.
 
Enestående beliggenhed er et kendetegn for dette hus. Beliggende i det eftertragtede Aarhus V-område er det den perfekte kombination af ro og bekvemmelighed. Du vil nyde godt af at være tæt på alle byens faciliteter såsom indkøbsmuligheder, skoler, offentlig transport og parker. Samtidig vil du leve i et roligt kvarter, hvor du kan trække dig tilbage og nyde privatlivet i din store have.Men det stopper ikke her! Dette hus er blevet nøje vedligeholdt og er i en flot stand. Alle vinduer er blevet udskiftet, hvilket sikrer en effektiv isolering og et luksuriøst præg. Du kan se frem til solrige dage og hyggelige aftener, mens du beundrer det naturlige lys, der strømmer ind i huset.
 
Det indvendige af huset er præget af stil og elegance. De store og åbne rum vil glæde enhver familie, da de giver masser af plads til familiens aktiviteter og hyggelige stunder. Forkæl dig selv med det moderne køkken, hvor du kan tilberede lækre måltider til dine kære. Med den åbne indretning kan du nemt holde øje med børnene, mens du forbereder maden.
Hvis du er på udkig efter et hus, der kan rumme hele din familie, og som samtidig tilbyder den perfekte beliggenhed og enestående komfort, så er dette stedet for dig. Grib denne enestående chance for at skabe minder og leve drømmen i dette store hus på Decembervej i Kalenderkvarteret. Tøv ikke med at kontakte os for at arrangere en fremvisning, så du kan opleve alt, hvad dette hus har at byde på. Velkommen til dit nye hjem!

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 189 m²

Aarhus V

Hasle TorvAarhus StatsgymnasiumFakta i Aarhus VAarhus VAarhus VAarhus BSS

Aarhus V er bydelen i Aarhus for alle typer, børnefamilier, par, ældre ægtepar, singler. Her finder du både lejlighedsblokke, villakvarterer samt rækkehuse. Der er alt for enhver.

I Aarhus V er der skoler, børnehaver, indkøb, caféliv, byliv, masser af fritidsaktiviteter, naturområder med lidt gå, cykel eller køreafstand.

Kvartererne i Aarhus V er Fuglebakken, Hasle, Herredsvang, Frydenlund, og Møllevangen. Dette område i Aarhus giver muligheder for både lejlighedskomplekser eller villaer og rækkehuse.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere