Teglvangen 17, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 203 m²

Grundareal 918 m²

Rum/Værelser 8

Energimærke C

Opført/Ombygget 1964/1971

Adresse

Teglvangen 17, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.998.000 kr.
  • Udbetaling 200.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.249 kr.
  • Sagsnummer 260000239
  • Boligareal 203 m²
  • Grundareal 918 m²
  • Kælderareal 50 m²

Familievenligt hjem med voksen- og børneafdeling med en tryg beliggenhed

Dette hjem ligger i trygge og børnevenlige omgivelser i Malling og er tæt på hverdagens bekvemmeligheder. Samtidig er der gode grønne områder, herunder legepladsen ved Bækvejsparken, som giver anledning til gå- eller løbeture.
 
På ejendommen er der blevet udført en del renoveringsarbejde, herunder et nyt tag i 2021, et nyt køkken i 2019, nye hoveddøre i 2021 samt nye rør til gulvvarme i det meste af huset.
 
Selve boligen byder på den ideelle kombination af moderne komfort og familievenlig indretning. Med en børne- og voksenafdeling får både voksne og børn deres eget private område, hvor der også er eget toilet. Dette gør morgentravlheden nemmere for familien, da børneafdelingen også har sit eget toilet.
 
Imellem de to afdelinger har boligen et køkken, som er i åben forbindelse med et multirum og spisestuen. Dette skaber en enorm luftighed og sammenhørighed, som også kan bruges som en ekstra stue, legeplads for børnene eller et hyggeligt sted at underholde gæster. Fra multirummet træder man ud på den overdækkede sydvendte terrasse, som giver mulighed for sol hele dagen.
 
Ved indkørslen til boligen og under huset er der etableret et rummeligt hobbyrum/værksted, og der er også et opbevaringsrum ved siden af til dagligdagens ting.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 189 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere