Sønder Alle 19, 8362 Hørning – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 148 m²

Grundareal 1096 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1974

Adresse

Sønder Alle 19, 8362 Hørning

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.895.000 kr.
  • Udbetaling 145.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.460 kr.
  • Sagsnummer 260000273
  • Boligareal 148 m²
  • Grundareal 1.096 m²
  • Kælderareal 70 m²
  • Garageareal 41 m²

Det perfekte familiehus med central beliggenhed i Hørning

Velkommen til det perfekte familiehus beliggende centralt i Hørning, kun 15 minutter udenfor Aarhus. Denne charmerende villa på 148 kvm ligger på en stille og lukket villavej og har alle de faciliteter, som en moderne familie behøver. Beliggenheden er helt ideel med blot få hundrede meters afstand til skoler, daginstitutioner og kort afstand til indkøb og offentlig transport. Du kan nemt og bekvemt komme rundt i området. 
 
Husets stueplan byder på 3 fine børneværelser, som er perfekte til de små i familien. Her er der masser af plads til leg og hygge. Der er også et badeværelse på denne etage, så man nemt kan klare de daglige rutiner. Den rummelige stue og det store køkken-alrum er hjertet i huset. Begge rum er naturligt oplyst og har adgang til husets store terrasse. Her kan man nyde sommeraftener med familie og venner, grille og hygge sig udendørs. Forældresoveværelset er en oase til jer, forældre. Det har eget badeværelse og adgang til en lille sydvendt terrasse. Her kan I vågne op til solens stråler og nyde en kop kaffe i fred og ro. 
 
Kælderetagen på hele 70 kvm giver mulighed for ekstra plads til diverse behov. Uanset om du drømmer om et hobbyrum, hjemmekontor eller et ekstra rum til gæster, så er der rig mulighed i dette disponibelt indrettede rum. Kælderen byder også på stort vaskerum, toilet, og egen indgang hvilket giver ekstra fleksibilitet. 
 
Denne ejendom byder også på en stor garage, hvor der er plads til bil og opbevaring af diverse værktøj. Indkørslen giver også plads til flere biler, så der altid er plads til familiebesøg. Og har du grønne fingre, så vil du elske drivhuset på grunden. Her kan du dyrke dine egne planter og grøntsager hele året rundt. Med en grund på næsten 1100 kvm er der masser af plads til leg og hygge for hele familien. Børnene kan boltre sig i haven, mens forældrene kan slappe af på den store terrasse. 
 
Lyder dette som rammerne til jeres familie? Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om dette fine familiehus. Vi står klar til at besvare alle jeres spørgsmål og arrangere en fremvisning.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Hørning

Hørning StationHørning BibliotekHørning Super BrugsenSkole i HørningHørningHørning HallenSkov i Hørning

Hørning er en naturskøn by ca. 17-18 km sydvest for Aarhus med gode forbindelser ind til Aarhus, som gør det til en attraktiv by. Byen fungerer godt for børnefamilier, da den har alt det nødvendige.

Fra Hørning kan du nemt og hurtigt komme ud til grønne områder og opleve en flot natur. Tag toget fra Hørning station, og vær i Aarhus C på 12 min.

Hørning har et udvalg af skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder, naturområder og et aktivt lokalmiljø. Der er gode familiekvarterer med lukkede stisystemer.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere