Sandmosevej 3, 8270 Højbjerg – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 131 m²

Grundareal 771 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke C

Opført/Ombygget 1924/1990

Adresse

Sandmosevej 3, 8270 Højbjerg

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.998.000 kr.
  • Udbetaling 200.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 4.069 kr.
  • Sagsnummer 260000274
  • Boligareal 131 m²
  • Grundareal 771 m²
  • Kælderareal 97 m²

Smuk fuldmuret tre-etagers tofamiliesvilla i det attraktive Højbjerg-område

Denne charmerende bolig er en fuldmuret tofamiliesvilla med beliggenhed i det attraktive Højbjerg-område. Herfra er der kort afstand til Skåde Skole, uden at børnene behøver at gå langs Oddervej. Derudover er den også godt placeret i forhold til de øvrige hverdagens bekvemmeligheder såsom indkøb og andre institutioner.
 
Den klassiske murstensfacade giver villaen varme og elegance, som skal opleves, sammen med den velholdte have, der omgiver boligen. Selve boligen har en komfortabel og charmerende atmosfære, hvor der er perfekt plads til familien eller dem, der søger en rummelig villa med plads til to husstande.
 
Når man træder ind i entréen, mødes man af husets to disponible rum, som kan bruges alt efter behov. I denne etage findes også et viktualierum samt det første toilet i huset. Bevæger man sig en etage længere op, kommer man til husets hjerte. Her er der et komfortabelt køkken i åben forbindelse med en spisestue. Ved siden af spisestuen findes den rummelige stue, som er opdelt i et sofaarrangement og et opholdsområde. Fra opholdsområdet er der direkte adgang til villaens nydelige træterrasse. Hvis man fortsætter op til villaens øverste etage, finder man husets andet badeværelse samt to værelser.
 
Huset er desuden indflytningsklart og byder samtidig på mange kvadratmeter med en god placering i Højbjerg.
 
Ønsker du at besigtige denne bolig, så ring til Aarhus Mæglerne

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 189 m²

Højbjerg

legeplads højbjergSkåde skoleHøjbjergMoesgård MuseumHøjbjergHøjbjerg Badminton KlubSuperBrugsen HøjbjergHøjbjerg skoleHøjbjerg

Højbjerg er byen, alle vil bo i, specielt børnefamilierne. Byen ligger ca. 4 km syd for Aarhus, hvilket gør det nemt at komme til og fra Aarhus og samtidig føle sig tæt på byen. Højbjerg har alt, hvad du har brug for uden at trænge til at køre ind til Aarhus.

Højbjerg henvender sig til familier, par eller ældre, der vil bosætte sig uden for Aarhus, men stadig have nem mulighed for at cykle, køre eller tage bus ind til Aarhus.

I Højbjerg finder du Kridthøj torv med gode indkøbsmuligheder. Der er skønne områder med skov og strand. Derudover er der også skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og restauranter.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere