Eghovedvej 30, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 159 m²

Grundareal 871 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke C

Opført/Ombygget 1976

Adresse

Eghovedvej 30, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.998.000 kr.
  • Udbetaling 200.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.294 kr.
  • Sagsnummer 260000275
  • Boligareal 159 m²
  • Grundareal 871 m²

Velkommen til et unikt, rødt svensk træhus i Malling

Huset er perfekt til familier, der mangler plads til hverdagens hyggelige stunder og samtidig ønsker at have de grønne områder tættere på.
 
Beliggenheden er en drøm for dem, der ønsker de grønne områder i baghaven. Her er der plads til masser af leg og hygge for hele familien. Allerede få meter fra huset finder du en gynge, en basketballkurv samt flere bord-bænkesæt, og med 2 min. gåafstand til byens bedste legeplads, fodboldbaner og sø, findes der næppe en bedre placering. Beliggenheden byder desuden på kort afstand, via den anlagte cykel- og gangsti, til offentlig transport, indkøbsmuligheder, skole og BMI, hvor der er rig mulighed for diverse lokale sportsaktiviteter. Der er også incitament til at tage løbeskoene på, da der er den perfekte løberute fra huset og gennem de fine grønne områder, hvor der ligeledes er blevet etableret en by skov med tilhørende sø.
 
Huset består af stueetagen og en første sal. På stueetagen finder vi husets hjerte i form af det rummelige køkken-alrum, hvor der er plads til at samle familien til hyggelige stunder. Det er også herfra, man kan gå ud på den flotte sydvendte terrasse og nyde solen hele dagen. På stueetagen finder vi også det ene af de to badeværelser samt to fine værelser og et bryggers.
 
Når man kommer op ad trapperne og træder ind på husets første sal, bliver man mødt af det fantastiske opholdsrum. Her får man virkelig plads til at fordybe sig i egne interesser og hobbyer. I forlængelse af opholdsrummet findes husets andet badeværelse, hvor der er etableret et hyggeligt badekar. I begge ender af første sal er der to store værelser med god rummelighed til en dobbeltseng og skabsplads.
 
Alt i alt er dette et fantastisk hus, der passer til hele familien og samtidig har de grønne områder lige rundt om hjørnet.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 189 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere