Silkeborgvej 184, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 66 m²

Grundareal 467 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke C

Opført/Ombygget 1938/2018

Adresse

Silkeborgvej 184, 2 tv, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 1.198.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.095 kr.
  • Sagsnummer 260000294
  • Boligareal 66 m²
  • Grundareal 467 m²

Fantastisk 2-værelses andelsbolig med ideel beliggenhed i hjertet af Aarhus C

Vil du gerne bo i en attraktiv andelsbolig med beliggenhed, som giver unikke muligheder for at udforske hjertet af Aarhus C, så skal du læse med her.
 
Lejligheden ligger på Silkeborgvej 184, 2. tv. tilbagetrukket fra vejen og med udsigt ud over kolonihaverne. Det er tilladt at have mindre husdyr. Andelsboligen byder på 2 store værelser med flotte afhøvlede plankegulve, nyere køkken med mange skabe, viktualierum, 2 altaner samt et moderne tilbygget badeværelse med gulvvarme, som giver en skøn komfort. De 2 store værelser med højt til loftet og et godt lysindfald giver muligheden for at sætte ens eget præg på indretningen, således er der for eksempel god plads til både spisebord og hyggeligt sofaarrangement.
 
Den centrale placering giver nem adgang til alle de faciliteter, som Aarhus' centrum har at byde på, herunder restauranter, butikker, kulturelle begivenheder og offentlig transport. Samtidig ligger Botanisk Have små 10 min. Væk på cykel, hvilket er det ideelle sted at nyde naturen, en rolig spadseretur eller blot en hyggelig dag med ens venner og familie.
 
Med andelsboligen får du også supergode faciliteter som fælles gratis vaskeri, tørrerum, værksted med fælles værktøj, cykelparkering, opbevaringsplads og festlokale, som frit kan benyttes.
 
Der er desuden en dejlig stor velholdt gårdhave med solrig terrasse bag ejendommen, der indbyder til hyggelig afslapning.

Lignende boliger

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 86 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 96 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 78 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 57 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere