Klostergade 78, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 57 m²

Grundareal 270 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke D

Opført/Ombygget 1905/1992

Adresse

Klostergade 78, st. tv, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 967.177 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.164 kr.
  • Sagsnummer 3477
  • Boligareal 57 m²
  • Grundareal 270 m²

Lejligheden på 57m2 er beliggende supercentralt i velholdt ældre ejendom midt i Aarhus. Alt hvad byen har at byde på, findes lige udenfor gadedøren.

Andelsboligforeningen er velfungerende og består af 8 andele fordelt på fem etager. der er fælles arbejdsdage, viceværtsturnus og månedlige husmøder om drift og vedligehold.

Foreningens regnskab er sundt. Der er styr økonomien og lav gæld i ejendommen.

Ejendommen fik nyt tag og nye 3-lags vinduer i efteråret 2017. Derfor minimal gadestøj.

Lejligheden indeholder to regulære rum med højt til loftet, stuk, rå gulvbrædder og består af to gennemgangsrum, samt velholdt køkken og bad.

Fra køkkenet er der direkte udgang til en hyggelig privat og grøn gårdhave med solskin i sommerhalvåret og terrasse med havemøbler og grill.

I kælderen råder andelen over et pulterrum på ca. 4 m2 og der er fælles vaskerum. Ejendommen deler cykelskur med naboen.

Lignende boliger

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 50 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 80 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 78 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 58 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere