Tordenskjoldsgade 90, 8200 Aarhus N – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 58 m²

Grundareal 256 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke D

Opført/Ombygget 1923/1991

Adresse

Tordenskjoldsgade 90, 1 tv, 8200 Aarhus N

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 998.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.758 kr.
  • Sagsnummer 4107
  • Boligareal 58 m²
  • Grundareal 256 m²
  • Etager 1

Vi har nu fornøjelsen af at præsentere denne charmerende lejlighed, der ligger midt på det populære Trøjborg i en flot rødstensejendom.

Lejligheden er udformet med to næsten lige store værelser, hvilket gør boligen perfekt til deling mellem to eller for singlen eller parret. Boligen har et lyst og indbydende udtryk kombineret med charmerende detaljer som fine lister, brede vinduespartier og flotte trægulve. Lejlighedens 58 kvm byder på både entré, to store værelser, køkken samt badeværelse.

I boligens entré har du god plads til at hænge overtøjet og stille skoene. Køkkenet er velholdt med hvide skabselementer. Her kan du nyde det rolige udsyn til fællesgården, mens du rører i kødgryderne. Den nuværende ejer har også opsat et væghængt klapbord, så der kan spises måltider i køkkenet.

Det ene værelse er med vinduer ud til gaden, hvormed det passende kan bruges som stue. Her har du god plads til spisebordssæt samt et stuehjørne, hvor du kan smide dig i de bløde lag efter en lang dag. I det andet værelse er der vinduer ud til fællesgården, hvormed det passende kan bruges som soveværelse. Begge værelser er med trægulv og store vinduespartier, der inviterer lyset ind og skaber en afslappende stemning.

Boligens badeværelse med separat bruseniche og har lyse fliser i gulvet.

Med boligens centrale placering har du kort til både indkøbsmuligheder, kulturliv og transport. Det er samtidig let at komme til Universitet, VIA eller andre uddannelsessteder med de mange busforbindelser.

Lejligheden er en interessentskabslejlighed, hvilket betyder, at du kommer til at eje en forholdsmæssig andel af hele ejendommen og får brugsret til denne lejlighed. Foreningen er særdeles velfungerende med styr på både drift, økonomi og vedligeholdelse.

Hvis lejligheden har vakt din interesse, så kontakt Aarhus Mæglerne i dag. Vi glæder os til at fremvise Tordenskjoldsgade 90, 1.tv. i Aarhus N for dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 50 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 78 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 57 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Nye

solsikken nord for Aarhussolsikken i byen Nyesolsikken nord for Aarhus i Nye

Flyt til et idyllisk område med en unik beliggenhed. Nye er en grøn by beliggende ca. 12-13 km nord for Aarhus. Nye vil rumme alt hvad en almindelig forstad tilbyder og meget mere. Byen får et væld af muligheder og faciliteter såsom foreningsliv, sportsklubber etc. Du får et bytorv med dagligvarehandel, delebilsordning, fælles værksted, byttebørs, forsamlingslokale og legeplads.

I Nye vil der være kommunale skoler, dagsinstitutioner samt privat vuggestue, børnehave og skole.  Du vil finde beboer fra ung til gammel, fra alle socialklasser og et miks af lejere og ejere. Nye handler om fællesskab, og om at give lidt mere end man får.

Letbanen stopper i Nye, så du kan nemt komme til og fra Aarhus. Transporttiden ind til Aarhus vil være ca. 25 min. Derudover er der også en fantastisk cykelrute fra Nye til Aarhus på ca. 10,5 km.

Lisbjerg

LisbjergskolenStier LisbjergLisbjerg stierLegeplads LisbjergLisbjerg SkiltLisbjerg

Lisbjerg er den lille hyggelig by nord for Aarhus. Den ligger lige uden for Aarhus og er i rivende udvikling. Byen kan derfor betegnes som ideel for par og børnefamilier.

Letbanen har et stop i Lisbjerg, og der er gode cykelruter, busruter og nem adgang til motorvej enten ind til byen eller uden om Aarhus.

Byen er ideel til par, familier eller ældre, der vil finde ny, større eller mindre bolig. Du får skole, indkøb, dagsinstitutioner, naturområder, aktivt lokalmiljø.

Aarhus N

Aarhus StatsbibliotekTrøjborgstrandStorcenter NordTordenskoldsgade på TrøjborgAarhus Universitet

Aarhus N er et eftertragtet sted både til studerende og familier. Du finder lejlighedsblokke og boligkvarterer med rækkehuse og villaer. Den nordlige del af Aarhus er især eftertragtet for sin beliggenhed tæt ved Aarhus C og sine mere stille områder.

I Aarhus N er der en masse busforbindelser til centrum eller andre steder i og omkring Aarhus, og letbanen har endda flere stop op ad Randersvej og ud til Lystrup.

Der er skoler, universiteter, børnehaver, indkøb, caféliv, byliv, masser af fritidsaktiviteter, naturområder med lidt gå, cykel eller køreafstand til Risskov. Den nordlige del af Aarhus har Christiansbjerg, Trøjborg, Skejby, Lisbjerg og den nye bydel NYE.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere