Trøjborgvej 6, 8200 Aarhus N – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 50 m²

Grundareal 429 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke C

Opført/Ombygget 1897

Adresse

Trøjborgvej 6, st. tv, 8200 Aarhus N

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 875.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.480 kr.
  • Sagsnummer 2701
  • Boligareal 50 m²
  • Grundareal 429 m²

En skøn 2’er i hjertet af Trøjborg er, hvad Aarhus Mæglerne her er glade for at kunne fremvise for dig. Du får en dejlig højtbeliggende stuelejlighed med udsigt til Nordre Kirkegård. Trøjborg byder på et fantastisk byliv med mange muligheder i form af indkøb, shopping, cafémiljø og meget mere. Trøjborg er en unik lille bydel i Aarhus, som garanterer hyggeligt samvær i gaderne eller i den dejlige natur, som du finder i nærområdet.

Trænger du til en stille og rolig dag væk fra Trøjborgs dejlige byliv og mange muligheder, kan du med fordel benytte dig af den Permanente eller skoven i Risskov. Du finder også en masse andre skønne naturoplevelser i gå- eller cykelafstand. Trøjborg ligger blot 2 km. fra strøget, hvor du finder alle midtbyens seværdigheder, butikker og caféer. Samtidig er skole, universitet og letbanen i nærområdet.

Du træder ind i en fin entré, som fordeler resten af lejlighedens kvadratmeter. Går du ligefrem ledes du ind til en flot og højloftet stue med et dejligt lysindfald og flotte plankegulve. I stuen er der god rummelighed, og du kan nemt indrette dig med både sofa- og spiseafdeling.

Går du videre rundt i lejligheden, finder du et funktionelt badeværelse med bruseniche, samt et stort soveværelse med samme flotte plankegulve som i stuen. Her kan du nyde udsigten til en flot og hyggelig gårdhave med nyanlagt træterrasse fra år 2019. Samtidig finder du også et stort græsareal, grill samt en legeplads som du glædeligt kan benytte dig af. Her er der mulighed for hyggeligt samvær med både familie og venner. Her kan dejlige sommeraftener og middage nydes under åben himmel.

Lejligheden rummer et flot og moderne IKEA-køkken fra 2017 med rigelig skabs- og skuffeplads samt hårdehvidevarer i form af ovn og opvaskemaskine fra Siemens samt komfur fra AEG.

Alt i alt er denne lejlighed en skøn bolig for dig, der er studerende, solo, et par eller som et oplagt forældrekøb. Lejligheden er en del af en sund I/S-forening. Lyder denne lejlighed som noget for dig, kan du booke en fremvisning hos Aarhus Mæglerne i dag på 70 70 79 61.

Lignende boliger

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 56 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 80 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 78 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 57 m²

Nye

solsikken nord for Aarhussolsikken i byen Nyesolsikken nord for Aarhus i Nye

Flyt til et idyllisk område med en unik beliggenhed. Nye er en grøn by beliggende ca. 12-13 km nord for Aarhus. Nye vil rumme alt hvad en almindelig forstad tilbyder og meget mere. Byen får et væld af muligheder og faciliteter såsom foreningsliv, sportsklubber etc. Du får et bytorv med dagligvarehandel, delebilsordning, fælles værksted, byttebørs, forsamlingslokale og legeplads.

I Nye vil der være kommunale skoler, dagsinstitutioner samt privat vuggestue, børnehave og skole.  Du vil finde beboer fra ung til gammel, fra alle socialklasser og et miks af lejere og ejere. Nye handler om fællesskab, og om at give lidt mere end man får.

Letbanen stopper i Nye, så du kan nemt komme til og fra Aarhus. Transporttiden ind til Aarhus vil være ca. 25 min. Derudover er der også en fantastisk cykelrute fra Nye til Aarhus på ca. 10,5 km.

Lisbjerg

LisbjergskolenStier LisbjergLisbjerg stierLegeplads LisbjergLisbjerg SkiltLisbjerg

Lisbjerg er den lille hyggelig by nord for Aarhus. Den ligger lige uden for Aarhus og er i rivende udvikling. Byen kan derfor betegnes som ideel for par og børnefamilier.

Letbanen har et stop i Lisbjerg, og der er gode cykelruter, busruter og nem adgang til motorvej enten ind til byen eller uden om Aarhus.

Byen er ideel til par, familier eller ældre, der vil finde ny, større eller mindre bolig. Du får skole, indkøb, dagsinstitutioner, naturområder, aktivt lokalmiljø.

Aarhus N

Aarhus StatsbibliotekTrøjborgstrandStorcenter NordTordenskoldsgade på TrøjborgAarhus Universitet

Aarhus N er et eftertragtet sted både til studerende og familier. Du finder lejlighedsblokke og boligkvarterer med rækkehuse og villaer. Den nordlige del af Aarhus er især eftertragtet for sin beliggenhed tæt ved Aarhus C og sine mere stille områder.

I Aarhus N er der en masse busforbindelser til centrum eller andre steder i og omkring Aarhus, og letbanen har endda flere stop op ad Randersvej og ud til Lystrup.

Der er skoler, universiteter, børnehaver, indkøb, caféliv, byliv, masser af fritidsaktiviteter, naturområder med lidt gå, cykel eller køreafstand til Risskov. Den nordlige del af Aarhus har Christiansbjerg, Trøjborg, Skejby, Lisbjerg og den nye bydel NYE.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere