Gebauersgade 6, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 56 m²

Rum/Værelser 1

Energimærke C

Opført/Ombygget 1988/2004

Adresse

Gebauersgade 6, 3 4, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 764.572 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.563 kr.
  • Sagsnummer 2960
  • Boligareal 56 m²

Drømmer I om at bo centralt i Aarhus med udsigt over byen? Så har I chancen for at få fingrene i én af Aarhus midtbys flotte lejligheder på Gebauersgade 6,3.4. Vi hos Aarhus Mæglerne står klar til at fremvise jer denne flotte andelslejlighed for jer.

Med denne attraktive beliggenhed har I Godsbanen, Botanisk Have, Føtex, AROS, Aarhus Musikhus, Banegården, Bruuns Galleri, Magasin og Store Torv i jeres nærområde og altså hele midtbyen og alle dens muligheder i en radius af mindre end 10 min. gang væk fra ejendommen. Ejendommen ligger tilbagetrukket og er placeret i rolige omgivelser med et skønt og grønt gårdmiljø, hvor I kan nyde sommerens sol.

Lejligheden er placeret på tredje sal og byder jer indenfor til en åben planløsning, hvor der på denne ene side er plads til overtøjet, og hvor I på den anden side har lejlighedens lyse og rummelige badeværelse med bruseniche og egen vaskemaskine. Leverummet er et kombineret stue- og køkken/alrum, hvor der er masser af god plads at indrette sig på både med sofa- og spiseområde. Dejlige rammer at nyde en afslappende stund mens I har kig ud mod store dele af centrum. Den franske altan og de store vinduespartier giver et skønt lys - særligt om aftenen. Hemsen har sælger indrettet som soveværelse, hvilket er helt ideelt da højden til loftet gør, at man nemt kan komme omkring.

Til lejligheden må der holdes ét mindre husdyr, og har du/I bil kan der tilkøbes udendørs parkering nede i gården. Et godt kælderrum til opbevaring. Hårde hvidevarer i køkkenet er nye og Velux vinduerne har gardin integreret, hvilket er yderst funktionelt. Andelsforeningen er rolig og velfungerende.

Har lejligheden vakt jeres interesse, hvad enten I er studerende, et par eller påtænker forældrekøb, så kunne denne andelslejlighed meget vel være et godt bud med en sublim beliggenhed og god udnyttelse af kvadratmeterne.

Ring i dag til Aarhus Mæglerne og book en fremvisning. Vi glæder os til at vise lejligheden for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 50 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 99 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 80 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere