Nyvej 52, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 99 m²

Grundareal 7800 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke C

Opført/Ombygget 2004

Adresse

Nyvej 52, 8340 Malling

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 658.661 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 4.735 kr.
  • Sagsnummer 4487
  • Boligareal 99 m²
  • Grundareal 7.800 m²

På Nyvej byder vi jer indenfor i denne charmerende andelsbolig, der blot venter på at danne rammerne for singlen eller parret – unge som seniorer.

Foreningen består af 20 andele spredt rundt i et kuperet terræn. Mod syd på foreningens areal løber en rislende bæk omkranset af høje træer. Et herligt naturområde med et rigt fugleliv til megen glæde for store og små.

I det hele taget råder foreningen over et usædvanlig stort og dejligt fællesområde med plæner, blomsterbede og en lille frugthave med masser af æbler og forhåbentlig med tiden pærer. Der er et godt fællesskab, som dog ikke forpligter mere, end man har lyst til.

Boligen fremtræder flot og indflytningsklart. Det eneste man skal gøre, er at pakke flyttekasserne ud og finde sig til rette – en opgave, der bestemt ikke bliver svær at løse.

Hoveddøren åbner op for 99 lyse og veludnyttede m2, og man bemærker straks hjemmets behagelige lys og de fine detaljer, der viser sig i alt fra de rustikke vægge til plankegulve.

Underetagen har man en dejlig stor stue med udgang til en særdeles hyggelig gårdhave, som forener inde- og udelivet.

Stueetagen byder på et moderne og rummeligt køkken med bord- og skabsplads, dejligt badeværelset med separat bruseafsnit, og væg- og gulvflader, der står i perfekt kontrast til hinanden. Desuden et soveværelse med plads til både seng og garderobe samt et værelse/kontor.

Boligen ligger i roligt kvarter, hvor I er tæt ved både legepladser og grønne områder. I har fx kort til de naturrige omgivelser ved Ajstrup Strand og Vilhelmsborg Skoven, mens daginstitutioner og Malling Skole ligger under 1 kilometer fra matriklen. Malling har desuden eget letbanestop, og fra hjemmet har I 20 minutter i bil til Aarhus C.

Så hvis du leder efter et hyggeligt rækkehus tæt på byen, er dette lige noget for dig. Ring til Aarhus Mæglerne og book din fremvisning.

Lignende boliger

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 56 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 68 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 105 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 80 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere