Porsevænget 117, 8361 Hasselager – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 80 m²

Grundareal 7654 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke C

Opført/Ombygget 2004

Adresse

Porsevænget 117, 8361 Hasselager

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 775.616 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 4.229 kr.
  • Sagsnummer 3816
  • Boligareal 80 m²
  • Grundareal 7.654 m²

Drømmer I om et hyggeligt hjem, hvor I kan stå op og nyde et naturrigt udsyn, mens I har kort til hverdagens gøremål? Så se med her. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Porsevænget 117 i Hasselager for jer.

I et roligt rækkehuskvarter i det sydøstlige Hasselager, tæt ved Tranbjerg, finder I denne andelsbolig. Boligen er i ét plan og byder med sine 80 kvm på køkkenalrum/stue, to værelser, badeværelse, bryggers og en privat terrasse.

Køkkenet er nyere med lyse elementer, hvor I har god skabs- og bordplads, der indbyder til nærvær under madlavningen, mens et stort vindue lyser køkkenet op. Køkkenet ligger i forbindelse med køkkenalrummet/stuen, der er hjemmets samlingspunkt. Her har I god plads til spisebordssæt, hvor hverdagens måltider kan nydes og lektierne laves. I køkkenalrummet/stuen har I også plads til at arrangere et sofahjørne, der indbyder til afslapning efter en lang dag. Rummet har et skønt lysindfald fra sin fine karnap med et stort vindue- og dørparti, der inviterer lys og liv ind i rummet, mens I herfra har direkte udgang til boligens stenbelagte terrasse. Her kan I tænde op under grillen, mens I nyder den skønne, rolige udsigt over markerne, hvor I kan se rådyr om aftenen.

Hjemmets badeværelse er nyere med gulvvarme og mørke fliser i gulvet samt i den separate bruseniche, mens I finder en dobbelt håndvask placeret i et fint skabsarrangement. Boligens to værelser er godt udformet, hvor det store soveværelse er med indbygget skab, mens begge værelser har et flot lysindfald fra vinduerne.

Endvidere byder boligen på et fint bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Boligen har også et tilhørende skur, der kan bruges til opbevaring.

Med boligens dejlige placering kan I nyde et nærmiljø med søde naboer tæt ved marker, legepladser og skov. Fra boligens terrasse kan I fx nyde synet af årstidernes skifte over markerne, mens I har kort gåafstand til de naturrige omgivelser i Tranbjerg Skov og til den lokale legeplads. I har også kort til indkøbsmuligheder i form af Netto, mens Tranbjergskolen ligger en kort cykeltur fra matriklen. Tranbjerg byder også på mange lokale busforbindelser samt et lokalt letbanestop, hvormed I kan være i Aarhus C på 20 minutter.

Denne bolig er for jer, der ønsker hyggelige rammer i et roligt og børnevenligt nærmiljø. Hvis boligen har vakt jeres interesse, vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Porsevænget 117 i Hasselager for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 56 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 50 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 99 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Hasselager

Super Brugsen HasselagerBavnehøj skole i HasselagerHasselager stiNatur HasselagerKolt skoleHasselager skilt

Hasselager er byen, hvor du kan opleve hyggelige og rolige kvarterer. Du er ikke mindre end 5 min fra motorvejen og ca. et kvarter fra Aarhus C. Der er gang i byudviklingen med nyopførte huse, som tiltrækker mange.

Fra Hasselager er der gode transportmuligheder, da både bybussen 1a samt de blå busser er at finde flere steder i Hasselager.

Hasselager byder desuden på gode muligheder for sportsaktiviteter og naturområder. Byen har samtidig vigtige områder såsom skoler, indkøb, dagsinstitutioner, naturområder, restauranter og aktivt lokalmiljø.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere