Præstetoften 12, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 97 m²

Grundareal 3076 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke C

Opført/Ombygget 1993

Adresse

Præstetoften 12, 8330 Beder

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 727.699 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 5.200 kr.
  • Sagsnummer 1933
  • Boligareal 97 m²
  • Grundareal 3.076 m²

Dette dejlige enderækkehus, har en helt fantastisk charme. Her ligger huset lige ud til et grønt fælles område, indhegnet af hvidt stakit.

Huset har et stort køkken alrum hvoraf køkken afdelingen er rigtigt fint opdelt fra stuen, ved at der i dette område er lagt linoleums gulv og rummet er foruden adskilt af en opmuret halvmur. I stueafdelingen er der masser af lysindfald, fra to store vinduer samt et stor havedør. Stuen har lyse trægulv og rummet er yderst pladsrigt. Den alternative plantegning viser muligheden for at opføre et værelse til i denne afdeling.

Fra stuen er der tilgang til husets fine terrasse. Rundt i kanten af terrassen er der plads til lidt beplantning og der er dags dato lavet en udgang i hækken, således man kan gå til og fra mod vejen.   

Række huset har to indgange, én fra entréen samt et fra bryggerset. I bryggerset er der plads til det praktiske med både bordplade og skabsplads. Fra gangen er der tilgang til føromtalte stue, samt et af husets to værelser. Det andet værelse ligger i forlængelse af en fordelingsgang, som adskiller badeværelse, stue og værelse. I badeværelset findes brusekabine, her pryder hvide klinker og gulvvarme rummets gulv.

Til huset er der både cykel/redskabsskur og p-plads. Går man om for at nyde det grønne naboområde, har man flot udsigt ind over Moesgård skov.

Hvis dette dejlige enderækkehus fanger Jeres interesse, skal I være velkommen at kontakte os - Aarhus Mæglerne til en uforpligtende samtale, fremvisning eller lignende. Vi glæder os meget til at vise dette fantastiske rækkehus frem for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 56 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 50 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 99 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 80 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere