Sydskrænten 5, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 123 m²

Grundareal 1014 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke D

Opført/Ombygget 1973/1977

Adresse

Sydskrænten 5, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.498.000 kr.
  • Udbetaling 125.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.385 kr.
  • Sagsnummer 260000372
  • Boligareal 123 m²
  • Grundareal 1.014 m²
  • Etager 1

Skønt familiehjem på attraktiv beliggenhed i Malling

Skønt familiehjem på Sydskrænten i Malling
 
Beliggende i Malling er man blot et stenkast fra det pulserende byliv i Aarhus samt skovene og strandene syd for Aarhus. Med en kort køretur på omkring 20 minutter er man i Aarhus C, klar til at opleve byens mange tilbud. Alternativt kan man vælge letbanen eller busserne, som kører direkte til Aarhus. Malling byder også på alt, hvad hjertet begærer, med et udvalg af indkøbsmuligheder, skoler, børnehaver, sportsforeninger og fitnesscentre, alt sammen i kort gåafstand.
 
Dette charmerende hus er det ideelle valg for dig og din familie, hvor I har mulighed for og skabe jeres helt eget hjem. Huset er perfekt indrettet med to hyggelige børneværelser med adgang til eget badeværelse og et rummeligt forældre-soveværelse ligeledes med adgang til eget badeværelse. Beliggende i hjertet af et særdeles børnevenligt kvarter, byder det på både charme og funktionalitet.
Dette dejlige hjem byder på 123 veludnyttede kvm, hvilket giver tilstrækkelig plads til hele familien. Derudover er der også et praktisk udehus, der giver ekstra opbevaringsmuligheder eller plads til hobbyaktiviteter.
 
Det store køkken-alrum er hjertet i hjemmet og tilbyder masser af plads til både madlavning og familiemiddage. Her har du mulighed for at sætte dit eget præg og skabe det perfekte rum til hyggelige stunder og gode måltider sammen.
 
En carport med skur sørger for beskyttelse af din bil mod vind og vejr, og en rummelig terrasse giver mulighed for udendørs afslapning og sociale sammenkomster i sommermånederne.
 
Med plads til hele familien og faciliteter til både indendørs og udendørs livsstil, er dette hjem på Sydskrænten 5, den ideelle ramme for at skabe mange glade minder og nyde livet fuldt ud. Kontakt os på 70 70 79 61 for at arrangere en fremvisning og oplev dette skønne hjem selv!

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 192 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 173 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere