Søbakkevej 41, 8381 Tilst – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 118 m²

Grundareal 878 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1969

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Søbakkevej 41, 8381 Tilst

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.390.000 kr.
  • Udbetaling 120.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.746 kr.
  • Sagsnummer 260000380
  • Boligareal 118 m²
  • Grundareal 878 m²
  • Etager 1
Del denne bolig

Charmerende gulmurstenshus på rolig villavej i Tilst

Charmerende Gulmurstenshus på Rolig Villavej i Tilst
 
Velkommen til Søbakkevej 41, et ægte 70'er-ejendom, der ligger smukt placeret på en rolig villavej i Tilst. Denne smukke bolig tilbyder klassisk charme, der vil appellere til enhver familie på udkig efter det perfekte hjem.
 
Søbakkevej 41 nyder en ideel beliggenhed på en fredelig villavej i Tilst. Her kan du nyde den rolige atmosfære og samtidig være tæt på alle bekvemmeligheder, herunder skoler, indkøbsmuligheder og offentlig transport. Med kun 9 km til Aarhus C er byen heller ikke langt væk.
 
Dette rummelige gulmurstenshus byder på en imponerende pladsfordeling med 3 gode værelser, ideelle til en voksende familie eller som et rummeligt hjemmekontor. Den store stue er hjertet i hjemmet og indbyder til hyggelige stunder sammen med familie og venner. Køkkenet er utroligt velholdt med rigelig opbevaringsplads. Der er også mulighed for at lave køkken-alrum; det kræver blot, at der væltes en væg. Bryggerset tilbyder praktiske faciliteter til vask og opbevaring. Udover alt dette tilbyder huset en ekstra udestue, der kan bruges året rundt, perfekt til afslapning eller underholdning.
 
Denne ejendom praler også af en vidunderlig have, hvor du kan nyde solrige eftermiddage og hyggelige grillaftener. Haven er smukt anlagt og tilbyder masser af plads til leg og afslapning, samt mulighed for at dyrke haven.Dette charmerende gulmurstenshus er blevet omhyggeligt vedligeholdt gennem årene, hvilket betyder, at du kan flytte ind uden bekymringer. Alt er i tip-top stand, klar til at byde dig velkommen hjem. Huset har et fantastisk lysindfald, da der er ovenlysvinduer i huset.
 
Tag det næste skridt mod dit drømmehjem ved at kontakte os i dag for at arrangere en fremvisning af denne fantastiske ejendom på Søbakkevej 41 i Tilst.

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 3.798.000 kr.

Boligareal 151 m²

Type Villa

Kontantpris 12.500.000 kr.

Boligareal 178 m²

Type Villa

Kontantpris 1.498.000 kr.

Boligareal 120 m²

Type Villa

Kontantpris 3.198.000 kr.

Boligareal 161 m²

Type Villa

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 215 m²

Type Villa

Kontantpris 5.298.000 kr.

Boligareal 209 m²

Tilst

Indkørsel til BauhausBilka i TilstCykelsti i TilstTilst skiltBauhaus TilstDBU Jylland

Tilst er byen, du vil bo i, hvis du vil bo tæt ved Aarhus, men stadig ønsker mindre byliv i privaten. Tilst er en forstad til Aarhus og har mange indkøbsmuligheder såsom Bilka, Bauhaus, Elgiganten etc. Byen ligger ca. 7-8 km fra Aarhus, og der er en god cykelsti hele vejen ind til Aarhus.

Byen har noget nær de bedste indkøbsmuligheder, men derudover finder du også Fitness World, så du nemt kan træne i centeret eller naturen, som er tæt ved.

De naturskønne områder tæt ved Tilst er bl.a. True skov, hvor du/I kan få mange gode ture på gåben eller løb. Ved Tilst er der god infrastruktur ind til Aarhus. Derudover finder du skole, dagsinstitution, indkøb, et aktivt lokalmiljø og naturskønne områder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere