Rundhøj Allé 92, 8270 Højbjerg – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 96 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke C

Opført/Ombygget 1969

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Rundhøj Allé 92, 1 tv, 8270 Højbjerg

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 1.598.000 kr.
  • Udbetaling 80.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.851 kr.
  • Sagsnummer 260000503
  • Boligareal 96 m²
  • Etager 4
Del denne bolig

Skøn 3 værelses lejlighed med altan i det naturskønne Højbjerg.

Opdag charmen ved denne velholdte 3-værelses lejlighed med en attraktiv sydvendt altan, som inviterer til hyggelige stunder under åben himmel.
 
 
Dette hjem tilbyder en perfekt kombination af komfort og moderne bekvemmeligheder, ideelt for både par og små familier.
 
Beliggende i et roligt område, men stadig med nem adgang til Aarhus' pulserende bymidte, bringer denne adresse det bedste fra to verdener. Kun få minutters kørsel og du er i hjertet af byen, hvor shopping, kultur og gastronomi venter.
 
Indenfor byder lejligheden på et oprindeligt men meget velholdt badeværelse, som er det første, du møder, når du træder ind. Det rummelige køkken, også oprindeligt, har været velplejet og indbyder til madlavning og socialt samvær. De tre værelser i lejligheden er alle lyse og indbydende, ideelle til både søvn, studie og leg.
 
Stuen er samlingspunktet med masser af plads til både middage og afslapning. De store vinduer sikrer et behageligt lysindfald og skaber en varm og indbydende atmosfære. Her er der rigelig plads til at skabe mange gode minder.
 
Denne lejlighed er en fantastisk mulighed for dem, der søger en bolig med plads og moderne faciliteter tæt på byens liv. Med nærhed til daglige indkøb, uddannelsesinstitutioner og rekreative områder, er alt, hvad du behøver, inden for rækkevidde.
 
Ønsker du at opleve lejligheden og se dig omkring? Kontakt os i dag hos Aarhus Mæglerne for en fremvisning eller yderligere information. Vi glæder os til at byde dig velkommen hjem.

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.198.000 kr.

Boligareal 82 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.348.000 kr.

Boligareal 46 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.430.000 kr.

Boligareal 53 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.498.000 kr.

Boligareal 106 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.395.000 kr.

Boligareal 76 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 848.000 kr.

Boligareal 36 m²

Højbjerg

legeplads højbjergSkåde skoleHøjbjergMoesgård MuseumHøjbjergHøjbjerg Badminton KlubSuperBrugsen HøjbjergHøjbjerg skoleHøjbjerg

Højbjerg er byen, alle vil bo i, specielt børnefamilierne. Byen ligger ca. 4 km syd for Aarhus, hvilket gør det nemt at komme til og fra Aarhus og samtidig føle sig tæt på byen. Højbjerg har alt, hvad du har brug for uden at trænge til at køre ind til Aarhus.

Højbjerg henvender sig til familier, par eller ældre, der vil bosætte sig uden for Aarhus, men stadig have nem mulighed for at cykle, køre eller tage bus ind til Aarhus.

I Højbjerg finder du Kridthøj torv med gode indkøbsmuligheder. Der er skønne områder med skov og strand. Derudover er der også skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og restauranter.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere