Sjællandsgade 45, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 46 m²

Rum/Værelser 1

Energimærke C

Opført/Ombygget 1875/1990

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Sjællandsgade 45, 2 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 1.998.000 kr.
  • Udbetaling 100.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.405 kr.
  • Sagsnummer 260000535
  • Boligareal 46 m²
  • Etager 2
Del denne bolig

Sjællandsgade 45 – En oase i hjertet af byen

Velkommen til denne enestående lejlighed i Ø-gaderne i Aarhus C. Lejligheden byder på et stort, åbent rum, hvor stue, spiseområde, hyggekrog og køkken smelter sammen til en harmonisk helhed.
 
Det store dørparti giver et skønt kig til haven og sikrer en rolig og hyggelig udsigt året rundt. Du kan åbne døren helt så du har følelsen af at sidde udenfor.
Der er søgt om byggetilladelse til en altan mod gården, hvilket giver dig mulighed for at skabe dit eget lille udendørs paradis. Perfekt til morgenkaffen eller aftensolen. 
 
Lejligheden er også placeret på den rigtige side af vejen, hvilket sikrer sol fra middagstid til solnedgang og skaber et dejligt lysindfald og en varm atmosfære i boligen.
 
Der er også en rigtig stor hems, der i dag fungerer som et hyggeligt soveværelse, hvor du kan trække dig tilbage og nyde roen efter en lang dag.
 
Det rummelige badeværelse byder på en særskilt bruseniche, vaskemaskine og masser af plads til opbevaring. Her er der tænkt på alt for at sikre din komfort. 
 
Køkkenet er fuldt udstyret med alle nødvendige hvidevarer, inklusive opvaskemaskine, så du har alt, hvad du behøver for at lave lækre måltider og lette hverdagens opgaver.
 
Sjællandsgade 45, 2. sal er mere end bare en bolig – det er et hjem, der venter på at byde dig velkommen. Med sin perfekte beliggenhed i hjertet af Aarhus C og sine mange kvaliteter, er denne lejlighed et sjældent fund. 
 
Kontakt os i dag for en fremvisning og oplev selv denne fantastiske oase midt i byen!

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.198.000 kr.

Boligareal 82 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.348.000 kr.

Boligareal 46 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.430.000 kr.

Boligareal 53 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.498.000 kr.

Boligareal 106 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.598.000 kr.

Boligareal 96 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.395.000 kr.

Boligareal 76 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere