Kaj Munks Vej 66, 8260 Viby J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 36 m²

Rum/Værelser 1

Energimærke C

Opført/Ombygget 1956

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Kaj Munks Vej 66, st. mf, 8260 Viby J

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 848.000 kr.
  • Udbetaling 45.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.178 kr.
  • Sagsnummer 260000425
  • Boligareal 36 m²
  • Etager 3
Del denne bolig

Hyggelig lejlighed med egen terrasse

Træd ind i denne skønne stuelejlighed, som er perfekt til den studerende eller den enlige.
Her får du en billig lejlighed tæt på Aarhus C og med rigtig gode busforbindelser lige uden for døren.
 
Lejligheden byder på et fint badeværelse og et stort rum, hvor du har køkken, stue og soveværelse i ét. Den gode fordel ved denne lejlighed er, at du har direkte adgang til din egen private terrasse, hvor sommeren kan nydes.
Beliggenheden er enestående med offentlig transport lige uden for døren, hvilket gør det nemt at komme rundt i byen og udforske alt, hvad den har at byde på. Ejendommen er desuden en del af en sund og veldrevet ejerforening.
 
Her får du en hyggelig lejlighed til få penge uden at skulle gå på kompromis med beliggenheden.
 
Ring til Aarhus Mæglerne hvis du ønsker en fremvisning

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.598.000 kr.

Boligareal 106 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 3.150.000 kr.

Boligareal 85 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.598.000 kr.

Boligareal 96 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 3.250.000 kr.

Boligareal 130 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.495.000 kr.

Boligareal 76 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.375.000 kr.

Boligareal 49 m²

Stavtrup

HøjvangskolenStavtrup Rema 1000Aarhus FriskoleStavtrup stistavtrup skoleStavtrup

Stavtrup er byen for dig, som ønsker at etablere familie eller bare ønsker at bo tæt på en storby. Byen har en fin beliggenhed ca. 10 km uden for Aarhus og har samme postnummer som Viby.

Stavtrup er en by for dig, der vil bo tæt på Aarhus, men samtidig ønsker et roligt område at bo i. Byen har alt, hvad du behøver inden for kort afstand.

I Stavtrup finder du skole, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og lokal aktivitet i form af Stavtrup Hallen og deres grønne naturområder.

Viby Jylland

rosenvangskolen i VibyViby SkoleViby CentretViby CentretViby atletik baneSkole i VibyAGF i VibyErhvervsakademi AarhusViby Jylland Station

Viby J er en forstad til Aarhus med masser af liv og kreativitet. Det er en hyggelig oase med et stort torv, som er midtpunkt for mange busafgange. På Viby Torv finder du også et indkøbscenter med flere specialforretninger og gode indkøbsmuligheder.

Viby J har en fantastisk beliggenhed. Byen er tæt på Aarhus, tæt på skov og strand, og det tager ingen tid at komme på motorvejen. Derudover har byen rigtig mange parcelhus og villakvarterer. Byen ligger kun 5-6km sydvest for Aarhus.

Den er især populær for studerende, par eller familier, som vil etablere sig i en by lige uden for Aarhus. Viby J har mange små børnevenlige stisystemer rundt til skole, børnehave og ind til Aarhus. Byen har også flere store domiciler som Arla Foods og Jyllands Posten.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere