Olaf Rudes Vej 23, 8270 Højbjerg – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 53 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke C

Opført/Ombygget 1939

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Olaf Rudes Vej 23, st. tv, 8270 Højbjerg

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 1.498.000 kr.
  • Udbetaling 75.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.092 kr.
  • Sagsnummer 260000475
  • Boligareal 53 m²
  • Etager 2
Del denne bolig

Lejlighed i charmerende ejendom

Her er en flot lejlighed med en central placering i Højbjerg, kun en kort afstand fra Aarhus C med dens pulserende byliv, samtidig med at den er tæt på skov, strand og vand.
 
Lejligheden er klar til indflytning.På trods af den centrale beliggenhed føler man sig ganske ugeneret. Denne lejlighed er en af "hjørnelejlighederne" og har vinduespartier mod haven og væk fra trafikstøj.
 
Indretningen er rigtig god i denne lejlighed; man får et stort køkken, toilet, en stor stue med meget lysindfald samt et stort soveværelse med tilhørende badeværelse.
 
Ejerforeningen fungerer godt og tilbyder et terrassemiljø i gården samt gode fælles faciliteter såsom en vaskekælder (betaling via fællesudgifterne), cykelkælder og tremmerum.Denne lejlighed henvender sig til dig, der søger en prisvenlig bolig tæt på Aarhus C, med gode transportmuligheder, indkøbsmuligheder og meget mere.
 
Kontakt allerede i dag Aarhus Mæglerne for en fremvisning.

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.598.000 kr.

Boligareal 106 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 3.150.000 kr.

Boligareal 85 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 848.000 kr.

Boligareal 36 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.598.000 kr.

Boligareal 96 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 3.250.000 kr.

Boligareal 130 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.495.000 kr.

Boligareal 76 m²

Højbjerg

legeplads højbjergSkåde skoleHøjbjergMoesgård MuseumHøjbjergHøjbjerg Badminton KlubSuperBrugsen HøjbjergHøjbjerg skoleHøjbjerg

Højbjerg er byen, alle vil bo i, specielt børnefamilierne. Byen ligger ca. 4 km syd for Aarhus, hvilket gør det nemt at komme til og fra Aarhus og samtidig føle sig tæt på byen. Højbjerg har alt, hvad du har brug for uden at trænge til at køre ind til Aarhus.

Højbjerg henvender sig til familier, par eller ældre, der vil bosætte sig uden for Aarhus, men stadig have nem mulighed for at cykle, køre eller tage bus ind til Aarhus.

I Højbjerg finder du Kridthøj torv med gode indkøbsmuligheder. Der er skønne områder med skov og strand. Derudover er der også skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og restauranter.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere