Hougårdsvej 52, 8220 Brabrand – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 106 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke D

Opført/Ombygget 1968

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Hougårdsvej 52, 3 tv, 8220 Brabrand

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 2.598.000 kr.
  • Udbetaling 130.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.380 kr.
  • Sagsnummer 260000391
  • Boligareal 106 m²
  • Etager 4
Del denne bolig

Eksklusiv lejlighed med enestående udsigt

Velkommen til Hougårdsvej 52, 3. tv, 8220 Brabrand.
 
Vi er stolte af at kunne præsentere denne skønne lejlighed. Udsigten fra lejligheden er intet mindre end spektakulær, med en panoramaudsigt direkte til Brabandsøerne, der tilføjer en følelse af ro og skønhed til hverdagen.
 
Lejligheden har et imponerende boligareal på hele 106 kvm. Den tilbyder en rummelig og elegant boligoplevelse med tre soveværelser, en stor stue, et badeværelse med god størrelse samt separat bruseniche og to imponerende altaner, hvorfra solen kan nydes hele dagen.
 
Den store stue er det ideelle sted at samles og nyde fælles stunder. De to store altaner giver mulighed for at nyde den storslåede udsigt ud til søerne.
 
Beliggende i det attraktive Brabrand-område tilbyder denne lejlighed den perfekte balance mellem byliv og naturlig skønhed. Med nem adgang til offentlig transport og indkøbsmuligheder er det let at udforske alt, hvad området har at byde på. Desuden ligger Aarhus C kun et stenkast væk. Den direkte udsigt til Brabandsøen tilføjer en ekstra dimension af ro og idyl til denne allerede eftertragtede beliggenhed.
 
Denne lejlighed er ikke bare et hjem; det er en livsstil. Med sine imponerende egenskaber, herunder rummelige værelser, stor stue og spektakulær udsigt, samt dens ideelle beliggenhed, er det den perfekte mulighed for dem, der søger en stor lejlighed tæt på naturen og Aarhus C.

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 3.150.000 kr.

Boligareal 85 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 848.000 kr.

Boligareal 36 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.598.000 kr.

Boligareal 96 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 3.250.000 kr.

Boligareal 130 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.495.000 kr.

Boligareal 76 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.375.000 kr.

Boligareal 49 m²

Brabrand

Bazar Vest i BrabrandBrabrand SøBrabrand SøStisystemer i BrabrandBrabrandRema 1000 Brabrand

Brabrand er med sine smukke omgivelser en drøm for flere, især børnefamilier. Byen ligger ca. 8 km vest fra Aarhus Centrum med villakvarterer, lejlighedskomplekser, industri og landbrug. Folk kender især Brabrand Søen, som flittigt bliver brugt af folk til både gå, løbe, cykel eller rulleskøjteture.

Du får gode shoppemuligheder i det 4.plan store shoppingcenter City Vest med to dagligvarebutikker, Føtex og Lidl samt Emmerys bager, en slagter og Frellsen chokolade. Derudover finder du specialforretninger i Bazar Vest, masser af sportsaktiviteter samt et godt lokalsamfund.

Det er nemt at komme til og fra Aarhus med bus, som har hyppige afgange. Udover det kommer du nemt og hurtigt på motorvejen E45. Brabrand er et godt sted at skabe en fremtid.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere