Ny Munkegade 2B, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 46 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke D

Opført/Ombygget 1900/2016

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Ny Munkegade 2B, 1 th, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 2.348.000 kr.
  • Udbetaling 120.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.171 kr.
  • Sagsnummer 260000514
  • Boligareal 46 m²
  • Etager 3
Del denne bolig

Indflytningsklar lejlighed som er istandsat i 2017

Drømmer du om at bo centralt i Aarhus, tæt på alt, hvad byen har at byde på?
Så er denne istandsatte lejlighed fra 2017 måske noget for dig!
 
Moderne og indflytningsklar.
Lejligheden byder på et køkken og bad fra 2017, hvor alt er i god kvalitet og med gode detaljer. Køkkenet er desuden med indbygget opvaskemaskine. De nye gulve skaber et elegant og moderne udtryk gennem hele boligen. I 2023 blev der desuden installeret en ny vaske-/tørremaskine, så hverdagen bliver endnu mere bekvem Samme år blev ruderne i soveværelset udskiftet. Lejligheden har en lys og rummelig indretning med god pladsudnyttelse, hvor en åben fordelergang forbinder stue, soveværelse og badeværelse på en praktisk og bekvem måde.
 
Perfekt beliggenhed
Du kommer til at bo midt i det livlige Århus Ø-gadekvarter, med kort afstand til Magasin, hyggelige caféer, et bredt udvalg af handlemuligheder og den charmerende Åboulevard.Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at bo i en lys og moderne lejlighed med en central beliggenhed i Aarrhus.
 
Kontakt os i dag for en fremvisning og kom med ud og oplev den gode stemning, dette område byder på.

Lignende boliger

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.198.000 kr.

Boligareal 82 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.430.000 kr.

Boligareal 53 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 2.498.000 kr.

Boligareal 106 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.598.000 kr.

Boligareal 96 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 1.395.000 kr.

Boligareal 76 m²

Type Ejerlejlighed

Kontantpris 848.000 kr.

Boligareal 36 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere