Skåde Højgårdsvej 115, 8270 Højbjerg – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 182 m²

Grundareal 935 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke C

Opført/Ombygget 1982/1999

Adresse

Skåde Højgårdsvej 115, 8270 Højbjerg

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 5.598.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 5.055 kr.
  • Sagsnummer 2800
  • Boligareal 182 m²
  • Grundareal 935 m²
  • Etager 1

Er I på udkig efter en villa til jeres familie i det attraktive område ved Skåde Bakker, så se med her, hvor vi hos Aarhus Mæglerne er stolte af at kunne fremvise Skåde Højgårdsvej 115 for jer.

Her har I en bolig, der er højtplaceret i landskabet ved det højeste punkt, Jelshøj, i Aarhus, der er en oplevelse værd for hele familien. Endvidere har I Aarhus Centrum 7km væk og I har Marselisborg skovene, Dyreparken samt Moesgaard Museum- og strand i tæt afstand til boligen og dermed naturskønne områder at udfolde sig på.

Indkøbsmuligheder, busforbindelser, daginstitutioner og Skåde skole ligger i en radius af 1 km fra boligen. Der er stisystemer rundt til og fra venner og skole, så det er trygt for familiens mindste at komme omkring. Går I på tur rundt i det trygge og rolige nærområde vil I opdage at området har flere gode legepladser.

Villaen står flot og velholdt. Planløsningen er ideel for børnefamilien, da I har 4 store værelser at indrette jer på samt to badeværelser med bruseniche, hvoraf det ene badeværelse er utrolig rummeligt og veludstyret med et stort kar.

Hjerterummet findes i det store køkken/alrum, hvor der er plads til at hele familien kan være sammen og hygge sig, mens der laves mad, lektier og leges. Køkkenet er designet af en kok og er i 2018 forsynet med nye fronter og greb, så det i dag står flot og velholdt.

Der er direkte udgang til villaens flotte terrasse, der omkranser hele huset. I har derfor hele tiden naturen som en naturlig forlængelse af boligen og I kan nyde solen fra morgen til aften.

Stuen danner de perfekte rammer for at komme ned i gear og slappe af. I har her en beroligende udsigt til marker, hestefolde, skov og kigger I godt efter kan I se vandet i det fjerne.

Villaen rummer desuden entré, bryggers, skur samt carport.

Haven er et kapitel for sig selv. Her trives både mennesker, fugle og pindsvin. Sjælen falder til ro og man kan nyde roen og udsigten til havens små skatte, der byder på flere hyggekroge, frugttræer, bærbuske, højbede og flere niveauer.

Villaen er for jer, der drømmer om et hjem i naturskønneomgivelser, for jer der ønsker eller har hest, da det er muligt at have hestefold i gåafstand fra boligen, for jer der ønsker at sætte jeres eget præg på nogle smukke rammer. Har boligen vakt jeres interesse, så book i dag en fremvisning hos Aarhus Mæglerne. Vi glæder os til at fremvise jer én af Skådes naturskønne perler.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 103 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 152 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 168 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 179 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 192 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Højbjerg

legeplads højbjergSkåde skoleHøjbjergMoesgård MuseumHøjbjergHøjbjerg Badminton KlubSuperBrugsen HøjbjergHøjbjerg skoleHøjbjerg

Højbjerg er byen, alle vil bo i, specielt børnefamilierne. Byen ligger ca. 4 km syd for Aarhus, hvilket gør det nemt at komme til og fra Aarhus og samtidig føle sig tæt på byen. Højbjerg har alt, hvad du har brug for uden at trænge til at køre ind til Aarhus.

Højbjerg henvender sig til familier, par eller ældre, der vil bosætte sig uden for Aarhus, men stadig have nem mulighed for at cykle, køre eller tage bus ind til Aarhus.

I Højbjerg finder du Kridthøj torv med gode indkøbsmuligheder. Der er skønne områder med skov og strand. Derudover er der også skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og restauranter.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere