Kirkeager 46, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 152 m²

Grundareal 767 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 2000

Adresse

Kirkeager 46, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 5.650.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.670 kr.
  • Sagsnummer 4260
  • Boligareal 152 m²
  • Grundareal 767 m²
  • Etager 1

Denne étplans murstensvilla på 152 m2 er beliggende på en rolig villavej. Boligen fremstår med et gennemgående moderne udtryk og har løbende gennemgået flere ombygninger hvor der er valgt gode materialer, der gør at der er minimalt med vedligehold. Overalt i boligen er der installeret gulvvarme. I boligen får I hele fire veludnyttede værelser, en stor ugeneret grund og er på samme tid tæt på skole, daginstitution og indkøb. Så hvis I drømmer om en villa lige til at flytte ind i hvor der er plads til hele familien, fortjener Kirkeager 46 i Beder bestemt at blive set.

Når I kommer til boligen, vil I blive budt velkommen i den lyse entré, hvor der er god plads til al overtøjet. Herfra er villaens åbne og moderne Svane-køkken, som er yderst velholdt og giver jer god bordplads, samt optimal pladsudnyttelse med store udtræks- og sokkelskuffer. Højbordet i køkkenet inviterer til nærvær under madlavningen og er udført i ædeltræ, som skaber en flot sammenhæng til boligens vinduer i mahogni.

Fra køkkenet kommer I videre til boligens alrum med plads til spisebordssæt. I alrummet har I et godt lysindfald og direkte udgang til boligens store træterrasse fra 2018 udført i Ipe ædeltræ.

I den store stue har I plads til både spisebordssæt og i forlængelse her ud i vinkel stort sofaarrangement. Det store glas- og dørparti giver et fint lysindfald og inviterer lys og liv ind i rummet, desuden er der fra stuen direkte udgang til en dejlig overdækket terrasse, samt den nye store terrasse hvorfra der er adgang til boligens store have.

Boligens dejlige have er med store æbletræer og rododendronbuske og ligger ugeneret fra naboer. Den store have er nem at holde, og en ny robotplæneklippet klarer arbejdet, mens I hygger jer i haven. Fra haven er desuden adgang til et skur med god plads til div. opbevaring. Skuret ligger i forlængelse af en dobbelt integreret carport.

Med boligens fire gode værelser har I plads til hele familien. Alle værelser er med massive lyddæmpende døre, gode skabe og et naturligt lysindfald. Boligens gode planløsning gør, at det er muligt at have en børne- og en voksenafdeling med et badeværelse i hver afdeling. Begge badeværelser er istandsatte og næsten nye badeværelser fra Svane udført i godt materialevalg. Badeværelserne fremstår yderst flotte og har en god størrelse med separat bruseniche og hovedbruser.

I boligen findes også et nyere bryggers fra Svane med indbyggede skabe til opbevaring samtidig med I har god plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset er der praktisk, direkte adgang til den integrerede carport.

Med boligens gode placering i Beder har I tæt på boligen indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole og legepladser. Fra Beder er der direkte forbindelse til Aarhus med bussen og Letbanen. Familiens mindste kan trygt og sikkert bevæge sig rundt i Beder via stisystemerne, der fortsætter over i Vilhelmborgsskoven. Endvidere har du vandet og flere omkringliggende strande i cykelafstand fra boligen.

Denne villa er for jer, der ønsker en bolig med plads til hele familien, mens I kan nyde en placering tæt ved både indkøb, skole, fritidsaktiviteter og natur. Hvis boligen har vakt jeres interesse, så kontakt Aarhus Mæglerne i dag. Vi glæder os til at fremvise Kirkeager 46 i Beder for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 103 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 182 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 168 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 179 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 192 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere