Veilgårdsparken 7, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Smuk arkitektonisk villa fra Milton Huse i grønne omgivelser i Malling – med plads til den store familie

Boligtype Villa

Boligareal 170 m²

Grundareal 1161 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 2015

Adresse

Veilgårdsparken 7, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 2899
  • Boligareal 170 m²
  • Grundareal 1.161 m²
  • Etager 1

Smuk arkitektonisk villa fra Milton Huse i grønne omgivelser i Malling – med plads til den store familie

Er I på udkig efter en kvalitetsvilla, hvor der er plads til hele familien, og hvor I har strand, skov og Aarhus tæt på Jer? Så kunne Veilgårdsparken 7 være et godt bud.

Her får I et stort og moderne hus på 170 kvm. beliggende i et skønt og naturrigt område med carport samt kvalitetsterrasse.

Villaen er beliggende på en rolig vej i Malling, der er attraktiv for mange børnefamilier.

Her er alt, hvad man kan ønske sig for en problemfri hverdag. Der er cykelsti til skole, gåafstand til daginstitutioner, adskillige indkøbsmuligheder, bibliotek, lægehus og idrætsanlæg. Nærområdet er trygt og roligt og sammenholdet er godt. Hvert år afholdes der Skt. Hans, Halloween, Fastelavn og gadefest som både store og små nyder.

Hopper I i bilen, har I kun 5 min. til Ajstrup strand og 15 min. til Aarhus C. Endvidere er der god offentlig transport via Letbanen og busforbindelser.

Planløsningen er praktisk og gennemtænkt. I ankommer i en smuk og højloftet entré der leder videre ind til boligens hjerterum, som består af et åbent køkken/alrum i direkte forbindelse til en stue med hyggelig sofakrog samt gulv til loft vinduer ud mod den hyggelige have.

Her bliver man med det samme betaget af højden op til loftet og det smukke lysindfald fra de store vinduer mod syd og vest. Rummeligheden er god, og der er masser af plads for familiens mindste at lege på. Boligen byder på en forældreafdeling med soveværelse, walk-in-closet og eget badeværelse. Derudover rummer boligen 3 værelser, et praktisk bryggers med separat indgang, et stort badeværelse samt et disponibelt rum med god opbevaringsplads.

I naturlig forlængelse af køkken/alrummet er der udgang til den syd- vestvendte terrasse, hvorfra solen og haven kan nydes, mens børnene leger. Haven er stor og byder på blandt andet også et Orangeri.

Villaen fremstår i et skarpt arkitektonisk look med store flotte træer i baggrunden. Dertil et isoleret redskabsrum samt en carport, hvis udførelse harmonerer flot med husets stil.

Boligen er perfekt for den store børnefamilie, eller for jer, der har brug for en skøn kvalitetsvilla med masser af gode kvadratmeter og en særdeles god beliggenhed. Har boligen vakt jeres interesse, så book en fremvisning i dag. Vi hos Aarhus Mæglerne glæder os til at fremvise jer denne moderne og flotte villa.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 164 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 200 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 63 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 117 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 130 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode daginstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden får letbanen et stop i Malling.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere