Navervej 5, 8382 Hinnerup – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Villa med erhvervsmuligheder og stor grund

Boligtype Villa

Boligareal 148 m²

Grundareal 2758 m²

Rum/Værelser 8

Energimærke C

Opført/Ombygget 1976

Adresse

Navervej 5, 8382 Hinnerup

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3132
  • Boligareal 148 m²
  • Grundareal 2.758 m²
  • Etager 1

Villa med erhvervsmuligheder og stor grund

Ejendommen er fyldt med muligheder. Udover den lyse og charmerende beboelse på 148 m2, ligger der et værksted (inkl. kontor og stort aktivitetsrum) på 294 m2 som familien har benyttet til at drive et motocross værksted. Nu er det tid til at der skal ske et ejerskifte, og det er spændende at se hvad de rummelige bygninger skal bruges til i fremtiden.

Grunden er stor, og bag ved huset befinder sig et hyggeligt have og terrasse miljø. Bagved værkstedet er der endnu mere have, hvor der er plads til leg, opbevaring mm. Mulighederne er mange. Foran er der en stor gårdsplads.

Ejendommen er opført i kvalitetsmaterialer, det er pænt vedligeholdt og er senest udstyret køkken i 2021, hvor der er spiseplads, og endvidere er det med nyere badeværelse samt udskiftede vinduer - desuden rummer de 148 kvadratmeter dejlig lys opholdsstue med udgang til solrig terrasse, 2 børneværelser, soveværelse samt entre og bryggers.

Værkstedet er 294m2. Der er rigtig god plads og det er spækket med muligheder. Det er udstyret med 2 store haller hvoraf den ene er renoveret indvendig, et kontor, et gæstetoilet med mulighed for bad samt et disponibelt rum. Det er altså kun fantasien der sætter grænser for hvad værkstedet kan bruges til.

Derudover er der i forlængelse af værkstedet en ekstra hal, der bliver benyttet som gildesal med et grovkøkken, et toilet med bad, og et disponibelt rum.

Boligen ligger i et område hvor der er en god blanding af erhvervsejendomme og villaer med familier. Den ligger tæt på handlemuligheder, legeplads samt skole.

Her får du en ejendom hvor du har mulighed for at udleve dine drømme.

Vi hos Aarhus Mæglerne glæder os rigtig meget til at vise boligen frem.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 205 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 112 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 142 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 121 m²

Hinnerup

fodboldbane i Hinnerupcentrum i HinnerupHinnerup stationhaldum-hinnerup-skolehinnerup soehinnerup badet

Hinnerup er byen med masser af liv og nyudvikling – lige til børnefamilien. Byen har en velfungerende midtby med butikker – Bog og Ide, bank, Matas og Superbrugsen.

Hinnerup har gode skoler, børnehaver, dagplejeinstitutioner og tilbud om sportsaktiviteter. Julegaden med julelys på Fredensgade er Hinnerups mest populære attraktion i julen.

Det er en perfekt og familievenlig by, med indkøb, skole, dagsinstitution, apotek etc. Tag toget fra Hinnerup station og vær i Aarhus 16 minutter efter eller tag bussen til Aarhus.

Søften

soeften-stisystemRema 1000 SøftenSøften fodboldbanePræstemarkskolen i SøftenTennis baner i Søftensoeften skole

Søften er en fantastisk by ca. 12-13 km nord for Aarhus med gode transportmuligheder ind til Aarhus med bus, ca. 4 km ind til togstationen i Hinnerup og til lidt flere butikker uden at skulle helt ind til Aarhus.

Søften er i rivende udvikling med nyere områder for mere bebyggelse til børnefamilier eller andre, der ønsker en mere stille hverdag. Der er gode børnevenlige stisystemer til skole og børnehave.

Er Søften byen, du er interesseret i, så kan byen tilbyde skole, dagsinstitution, indkøb, naturområder og et aktivt lokalmiljø med diverse sommerfester osv.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere