Mågevænget 8, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Hyggeligt sommerhus ved Mariendal Strand

Boligtype Sommerhus

Boligareal 94 m²

Grundareal 928 m²

Rum/Værelser 4

Opført/Ombygget 2004

Adresse

Mågevænget 8, 8330 Beder

  • Ejendomstype Sommerhus
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 3462
  • Boligareal 94 m²
  • Grundareal 928 m²
  • Garageareal 35 m²
  • Etager 1

Hyggeligt sommerhus ved Mariendal Strand

Drømmer I om et sommerhus, hvor I kan få en pause fra hverdagen og nyde havets bølger? Så kig med her. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Mågevænget 8 i Beder for jer.

Sommerhuset er et yderst velholdt Jeppesen bjælkehus fra 2004. Med sine 94 m2 byder boligen på to værelser, en stue, køkkenalrum, bryggers, badeværelse samt en stor terrasse, hvor flotte detaljer skaber en gennemgående hyggelig og afslappende stemning.

Boligens køkken er nyere, har gulvvarme, kvalitets hvidevarer og fremstår med et lyst og åbent udtryk. Badeværelset er med gulvvarme og har hvide fliser i den separate bruseniche, mens håndvasken et placeret i fint, pladsrigt skabsarrangement. I den rummelige stue kan I nyde godt af brændeovnen i vinterhalvåret, mens store vindespartier lukker lys og liv ind i rummet, så I har det dejligt luftigt om sommeren. Fra stuen er der to døre ud til den store sydøstvendte terrasse, hvor I har masser af sol hele dagen og kan søge skygge i den overdækkede del. Med boligens placering ca. 300 meter fra vandet, kan I fra terrassen nyde lyden af skvulpende bølger, der giver en næsten meditativ følelse af ro.

Sommerhuset ligger trukket tilbage fra vejen, og i sommerhusområdet er der et godt naboskab. Tæt ved boligen ligger Mariendal Strand og en campingplads, der er med både kiosk og legeplads. Fra sommerhusets placering har I kun 20 minutter til Aarhus midtby.

Endvidere byder boligen på et fint bryggers med gulvvarme, vaskemaskine samt tørretumbler og en 35 m2 garage med et isoleret rum i forlængelse. Den tidligere ejer har brugt det ekstra rum i garagen som atalier, men der er også mulighed for fx at lave et gæsteværelse eller have opbevaring.

Boligen fik desuden i 2018 en varmepumpe, der sikrede et lavere varmeforbrug.

Hvis sommerhusets hyggelige rammer lige ved vandet lyder som noget for jer, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Mågevænget 8 i Beder for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Sommerhus

Kontantpris -

Boligareal 93 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere