Svalevænget 29, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Fritidsbolig

Boligareal 114 m²

Grundareal 960 m²

Rum/Værelser 3

Opført/Ombygget 2001

Adresse

Svalevænget 29, 8330 Beder

  • Ejendomstype Fritidsbolig
  • Kontantpris 2.998.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.571 kr.
  • Sagsnummer 4532
  • Boligareal 114 m²
  • Grundareal 960 m²
  • Garageareal 30 m²
  • Etager 1

Kun 18 km. syd fra Aarhus centrum ved Mariendal Strand, finder i dette flotte sommerhus, der giver jer gode rammer til at nyde fritiden i naturrige omgivelser.

Stue og køkken er i åben forbindelse, og de store vinduespartier lukker lys og liv ind i rummet, så I har det dejligt luftigt om sommeren. - her kan I også nyde godt af den fine brændeovn i vinterhalvåret. Desuden er der opgang til særdeles brugbar hems. Fra stuen har I udgang til en stor terrasse, der løber langs syd- og vestsiden af huset. Her kan I nyde masser af sol og udsynet til den skønne natur, mens der er god plads til et havebordsæt og grill.

Sommerhuset byder også på entré, 3 værelser samt badeværelse med fine klinker og bruseniche. Desuden dejligt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Særligt for sommerhuset er bl.a. den gode placering med en lukket have i yderkanten af et mindre sommerhusområde, hvor I har udsyn til mark og skov, ca. 400 m fra vandkanten. Det omgivne naturområde inspirerer til et væld af oplevelser fx vandre- og cykelture eller kajaksejlads.

Boligen ligger en lille kilometer fra Ajstrup Campingplads, hvor der er både købmand og legeplads. Det er let at komme til sommerhuset med bus eller bil med blot 18 km. fra Aarhus.

Boligen byder endvidere på garage og værksted/redskabsrum.

Sommerhuset er for jer, der ønsker en flot og rolig oase tæt ved vandet, hvor I kan koble af i hyggelige omgivelser. Hvis boligen har vakt jeres interesse, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise Svalevænget 29 for jer.

Lignende boliger

Solgt

Type Fritidsbolig

Kontantpris -

Boligareal 84 m²

Solgt

Type Fritidsbolig

Kontantpris -

Boligareal 94 m²

Solgt

Type Fritidsbolig

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Fritidsbolig

Kontantpris -

Boligareal 93 m²

Solgt

Type Fritidsbolig

Kontantpris -

Boligareal 90 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere