Norsmindevej 36A, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 180 m²

Grundareal 368 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke C

Opført/Ombygget 1900/1990

Adresse

Norsmindevej 36A, 8340 Malling

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 4.698.000 kr.
  • Udbetaling 235.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.439 kr.
  • Sagsnummer 3502
  • Boligareal 180 m²
  • Grundareal 368 m²
  • Etager 2

Livsstil og kreativitet forenes i 260 m2 topmoderniseret hjem og inspirerende studio/atelier

Velkommen til denne enestående bolig med utallige muligheder, der strækker sig over ca. 260 m² og inkluderer et moderne hjem samt et tilhørende studio/atelier. Beliggende midt i naturskønne omgivelser i Ajstrup by, er denne bolig en del af en charmerende gård, hvor tidligere staldbygninger er blevet ombygget til boliger for fire familier. Gårdens atmosfære emmer af landlig idyl, samtidig med at vedligeholdelsen er minimal. Tag og vinduer er udskiftet, og bygningerne præsenterer sig yderst velholdt. Med installeret solceller bidrager ejendommen også til et lavere energiforbrug. 
 
Denne ejendom har gennemgået omfattende renoveringer, senest i 2020, hvor en tilhørende lade blev ombygget til et vidunderligt rum af høj boligstandard med unikke detaljer. Samlet tilbydes cirka 260 m² boligkvalitet, hvoraf 180 m² er godkendt som boligareal, og de resterende ca. 80 m² udgøres af den ombyggede lade. 
 
Ved ankomst træder du ind i en imponerende entré, der fører dig til et stort badeværelse med både badekar og vaskesøjle samt til et lyst og moderne køkkenalrum med et HTH køkken fra 2014. Køkkenet og entréen er smukt udlagt med store klinker og gulvvarme. Stueetagen rummer også et stort værelse med direkte adgang til haven, velegnet som soveværelse eller TV-stue, samt et mindre bryggers. 
 
Køkkenalrummet fungerer som det naturlige samlingspunkt med plads til både hyggelige middage og familiemomenter. En nyere brændeovn i midten af alrummet tilføjer en hyggelig atmosfære på kølige dage. Alrummet åbner direkte ud til en privat terrasse og en grøn have, der indbyder til solrige dage og afslapning. Boligens første sal byder på 3 rummelige værelser, hvoraf to af dem har hems. Et af værelserne kan nemt genetableres til to mindre værelser, så der i alt er fire værelser ovenpå. Derudover findes et andet badeværelse på første sal. 
 
Den ombyggede lade er noget helt særligt med sjældne muligheder. I dag fungerer rummet som et studio til forskellige aktiviteter indenfor yoga og personlig udvikling. Lyset strømmer ind gennem de store vinduer og dørpartier, og loftets imponerende højde på over 7 meter skaber en unik atmosfære. En trappe fører til en indskudt etage med smuk udsigt over den omkringliggende natur og gårdens have, der byder på et rigt dyre- og fugleliv. Dette rum har nærmest uendelige anvendelsesmuligheder – det kan fx. integreres som en del af boligen til en større familie, fungere som en kunstners magiske fristed eller som base for en selvstændig virksomhed. 
 
Udover de private haver byder gården på et stort fællesareal med spiseplads, fodboldbane, bålplads og grønne områder. Hver bolig har sin egen "kolonihave", hvor du kan dyrke grøntsager, holde høns, anlægge blomsterbede eller udforske andre passioner. I haven er der opført et drivhus, og et smukt orangeri, der giver mulighed for at nyde haven under alle vejrforhold, og du kan endda overnatte der en lun sommernat. Haven har en herlig atmosfære med masser af plads til leg, afslapning og naturoplevelser. 
 
På gården bor i alt fire familier - en børnefamilie og to familier, hvor børnene er flyttet hjemmefra. Ajstrup by har et aktivt landsbylaug, der arrangerer fællesspisninger i forsamlingshuset, cykelture, havevandringer og meget mere. Der er børnehave på Ajstrup Gl. Skole, og både skolebus og cykelsti forbinder til Malling Skole. Indkøbsmuligheder findes i både Beder og Malling. 
 
Naturen er lige uden for døren. Ajstrup Strand er kun 2 km væk, og den populære Norsminde Havn ligger kun 3 km væk, især tiltrækkende om sommeren. Her kan du nyde den hyggelige havn og forkæle dig selv med en måltid på den fantastiske Norsminde Kro. Aarhus C kan nås på under 30 minutter. Hvis du vælger cykelruten gennem Fløjstrup Skov og langs stranden, er der kun 14 km til Aarhus C. 
 
Aarhus Mæglerne ser frem til at præsentere dig for denne pragtfulde bolig i de naturskønne omgivelser.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 75 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 165 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 135 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 135 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 131 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 110 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere